Są jingle Eska hity na czasie, w nocy trzeba będzie sprawdzić. Ciekawe, o której te nowe jingle weszły, czy od północy, czy od szustej, a może już wczoraj np po 17 18?
Wygląda na to, że od dzisiaj na tym nowym streamie eski, który roboczo nazwałem Gliwice pojawiły się jingle lokalne. Trafiłem na hity na czasie numer jeden w mieście i Eska Południe. Rap 20 nie wiem, czy od tamtego tygodnia, czy już wcześniej jest emitowana na żywo i z zaproszonym gościem. Wczoraj był chyba Asster, a tydzień temu Dziarma.
że ja nie buforowałem dzisziejszej audycji porannej, bo bym wrzucił tutaj pożegnanie rudego. czyli tylko Jankes i Kama zostajom, no chyba, że kogoś dodadzą do poranka. Jutro bende buforować to chociaż wrzuce pożegnanie Dawida.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Nie będzie pożegnania Dawida. Na fejsie napisał, że dzisiaj się dowiedział, że już go w Esce nie będzie. Jeśli o poranek chodzi, to zobaczymy, czy ktoś nowy przyjdzie, czy zostaną tylko Jankes i Kama, a może jakieś zmiany niedługo w ramówce?
ale tak czy owak, to ciekawi mnie, kto będzie od 9 rano, bo Kasia chyba na urlopie., coś mi się widzi, że chyba jakieś zmiany bendom wramuwce, no bo kto poprowadzi sobotniom imprezke?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.