Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 129 of 137

Są jingle Eska hity na czasie, w nocy trzeba będzie sprawdzić. Ciekawe, o której te nowe jingle weszły, czy od północy, czy od szustej, a może już wczoraj np po 17 18?

nie wiem, ale jak narazie widze 1 jingiel eska miasto
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Są trzy w godzinie conajmniej, a może od 12 będą 4 w godzinie zobaczymy.

No ale żeby byłyJingiele z Magdalenom
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

ale nazwe miejscowości muwi Paweł

W większości jingli tak, ale jeden lub dwa są takie, gdzie Magdalena mówi miejscowość. Słucham od 8 i trafiłem.

hmmm zaraz zerkne nato, a nowy stream eski oczywiście jeszcze nie dostał nowych jingli miasto.

Na koniec godziny był jingiel z Magdaleną i w tej godzinie przed piątym hitem też, także proponuję słuchać.

teraz zauważyłem, spokojnie ja to buforuje., to teras z racji solidarności Jingle z Pawłem powinny być wesce2

Wygląda na to, że od dzisiaj na tym nowym streamie eski, który roboczo nazwałem Gliwice pojawiły się jingle lokalne.
Trafiłem na hity na czasie numer jeden w mieście i Eska Południe.
Rap 20 nie wiem, czy od tamtego tygodnia, czy już wcześniej jest emitowana na żywo i z zaproszonym gościem. Wczoraj był chyba Asster, a tydzień temu Dziarma.

eska poudnie?, no nie wierze

#2573 1 like

to wkoszalinie niehaj zmieniom na eska pułnoc

że ja nie buforowałem dzisziejszej audycji porannej, bo bym wrzucił tutaj pożegnanie rudego.
czyli tylko Jankes i Kama zostajom, no chyba, że kogoś dodadzą do poranka.
Jutro bende buforować to chociaż wrzuce pożegnanie Dawida.

Nie będzie pożegnania Dawida. Na fejsie napisał, że dzisiaj się dowiedział, że już go w Esce nie będzie.
Jeśli o poranek chodzi, to zobaczymy, czy ktoś nowy przyjdzie, czy zostaną tylko Jankes i Kama, a może jakieś zmiany niedługo w ramówce?

ale tak czy owak, to ciekawi mnie, kto będzie od 9 rano, bo Kasia chyba na urlopie., coś mi się widzi, że chyba jakieś zmiany bendom wramuwce, no bo kto poprowadzi sobotniom imprezke?

O 9 będzie Hanczak, a sobotnią impreskę według ramówki poprowadzi Aleksander Pych.

o to widzisz, no poprostu trzeba obserwować.