Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 128 of 137

Kończy się program chity zawsze na czasie:
zaszczerzenia?
1.
program zpuszki więc zdecydowany minus, 2.
Stara oprawa dźwiękowa śpiewana, 3.
Jingle a właściwie Jingiel warszawskiej eski.
fakt faktem, że po x40 reklamy idom lokalnie, ciekawe, czy komputerki lokalne zatrybią po 20.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

I wygląda na to, że Rafał więcej czasu będzie poświęcał Esce2, a tu Kondrat.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Niestety tak jak napisałeś, hity zawsze na czasie z puszki i jingle z Warszawy słabiutko. Mam nadzieję, że coś z tym zrobią, ale faktem jest, że kilka dawno niegranych utworów wyemitowali i za to plus. Będe zaglądał mimo to.

no zobaczymy, ale szczerze?, wątpliwa to sprawa. tak samo bende obserwował.

Wątpię, że przez cały czas trwania tej audycji będą jingle eska Warszawa w całej sieci, voicetrack może być zawsze. :( Liczę, że usłyszę wiele dawno niegranych hitów na czasie.

cuż, pozostaje obserwować, jeszcze chifla, a Rafał całkowicie odejdzie z eski.

Słucham sobie Eski2 i 69 hitów na walentynki i tutaj ciekawostka Eski2 się łączą po x:40. Ciekawe, czy tylko na tę okazję, czy już będą się łączyć jak Eski za czym bym akurat był.

oooo prosze, no to obserwujemy sobie dalej, ale raczej obstawiam, że już raczej sie bendom łończyć.

Niestety już o 14 się rozłączyły. :(
A jak chodzi z kolei o Eskę i ten nowy strumień, to coraz więcej lokalnych reklam jest, są z Gliwic i z Zabrza. Bardzo jestem ciekaw jak tę Eskę nazwą.

mam wrażenie, że będzie coś podobnego niczym rmf maxx kielce radom

Ale oni tego nie zmieszczą w jinglach, w sensie gliwice, Zabrze, Bielskobiała, chyba że do tego czasu zrobią nową oprawę. ;D

Albo będzie poprostu Eska Hity na czasie, a pozatym Wzabrzu jak sie postarasz, to ci wyłapie eske z katowic.

Jaką Eskę z Katowic?

no mowa o esce śląsk, nadajnik jest wkatowicach

A nie w Sosnowcu?

nie, wsosnowcu masz siedzibe eski śląsk, oraz beskidy.

Zwracam honor z nadajnikiem w Katowicach, przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Z innych wieści mamy nową oprawę jingli eska miasto, słucham od 20 minut i na dwa nowe już trafiłem. Obserwuję co dalej.

ide buforować, i znikam na kawe, za godzinke bende.

Na razie nowe są tylko jingle eska miasto, reszta po staremu i pewnie tak już przez jakiś czas zostanie.

ciekawi mnie noc, i eska wypełniacz