Uaktualniono ramówkę Eski i tak w sobotę i niedzielę od 14 do 18 dyżur będzie miał Konrad Traczyk, no i od 18 do 20 w niedzielę są już wpisane hity zawsze na czasie. Zamierzam słuchać, bo bardzo mnie ten program ciekawi i mam nadzieję, że mnie czymś zaskoczy.
to ja tak samo zamierzam słuchać, i ciekawe, czy Kondrat jest już na stałe wesce?, czy to przejściowe. a auto promocji odnośnie nowego programu jeszcze nie widziałem.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Od dziś nowy program również w Esce2, który poprowadzi Michał Hanczak, program będzie się nazywał bodaj pierwszy raz i Hanczak będzie opowiadał o polskich hitach. Audycja ma się pojawiać co tydzień, przy czym Michał z Eską się nie rozstaje. Coraz ciekawiej się robi.
no ciekawie, bardzo ciekawie, a zinnej beczki, wśrode wesce 2 będzie zagranych 64 miłosnych piosenek, prowadzącym ma być Rafał, tak że naprawde sie robi coraz interesująco.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
no co, wczoraj wreście po miesiącu pojawiły sie autopromocje wesce2, za pewne nie długo nawet newsy bendą wspulne, bo Marcin Procki teraz czyta w esce newsy.
no właśnie, pozatym, to troszke bez sensu, że Hanczak wszystko kopiuje z eski, przykład?, prosze bardzo. słynny remix dziewczyny, która sie wpiątek nagrała na messengerze eski, i Hanczak to zremiksował. to nie dość, że wpiątek to puścił wesce?, to wsobote puścił dokładnie to samo wesce 2. mam jak by co nagranie.
Kizzo i jego hit pod tytułem Disney w nowym Radiu SK2, w nowym weekendowym programie.
Hanczak z tej strony, dzień dobry.
Na zegarze po dziesiątej, za chwilę zegar Edyty Bartosiewicz,
chociaż no ja życzę wam, żebyście jak najmniej musieli na ten zegarek w weekend spoglądać.
Chociaż wiem, że są tacy, którzy nawet w weekend nie odpoczywają, jak na przykład nasza słuchaczka Ewa.
Jestem budzikiem, sprzątaczką, kucharką, kelnerką, lekarzem, nianią, pielęgniarką, stróżem, doradcą, fotografem,
szoferem, organizatorką przyjęć osobistych, asystentem księgowym, bankowcem i pocieszycielką.
Nigdy nie mam urlopu wolnych dni, nie mam płacone, kiedy jestem chora, pracuję dzień i noc, jestem na dyżurze przez całą dobę.
Jestem z tego dumna, bo jestem mamą.
Ta wyliczanka trochę mnie zainspirowała, żeby pobawić się w pana miksera i trochę pomiksować z jakimś hitem.
Wpadłem na pomysł, że może sięgniemy do jednego z hitów Edyty Górniak z lat dziewięćdziesiątych.
No i niech to będzie taki muzyczny hołd dla wszystkich mam.
Na pełen etat, które nawet w weekend nie mogą odpocząć.
Edyta Górniak i nasza słuchaczka Ewa w specjalnym remiksie.
Jestem budzikiem, sprzątaczką, kucharką, kelnerką, lekarzem, nianią, pielęgniarką, stróżem, doradcą, fotografem, szoferem, organizatorką przyjęć osobistych.
Jestem kobietą, asystentem księgowym, bankowcem i pocieszycielką.
Nie mam płacone, kiedy jestem chora, pracuję dzień i noc, jestem na dyżurze przez całą dobę.
Jestem z tego dumna, bo jestem mamą.
Nigdy, nigdy nie wątpię w Cię!
SK-2
SK-2
SK-2
SK-2
SK-2