Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 119 of 137

Najwyraźniej, ja obserwuję ile dam radę.

no to ja wtakim razie musze zacząć buforować, ale za pewne jingli lokalnych raczej nie zmieniom.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Mogli by to zrobić, bo trochę lat one już mają, a śpiewane raptem 10 miesięcy. Tak coś mnie tknęło, żeby tę eske dzisiaj włączyć, bo sobie myślę środa, to może coś nowego i proszę trafiłem na nowy jingiel przed trzecim hitem o 9 i o 10 też przed trzecim.

no i elegancko, bo wlasnie buforóje, ale chyba to jest robione na tyh samych bibljotekach
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Prawdopodobnie tak, chociaż inaczej brzmią, ale teraz ten długi hity na czasie był starym, acz co ciekawe taki sam, jak o 9. To pokazuje, że faktycznie stopniowo się oprawa wymienia, ale zobaczymy.

troszke nie rozumiem tej polityki, zamiast raz a kąkretnie wszystko po zmieniać, to wszystko muszom stopniowo

Oj tam oj tam, napięcie przynajmniej jest i dłużej mnie przy sobie trzymają. :D

wsumie to racja, no cuż trzeba obserwować, co dalej będzie.

Od 11 były 2 nowe jingle śpiewane, od 15 nawet trzy, tak poza tym reszta po staremu.
Nawet mi się podobają te nowe śpiewane jingle.

Z innych rzeczy zastanawiam się, czy eska planuje jakieś zmiany programowe czy o co chodzi, ale dzisiaj nie słyszałem żadnej autopromocji.

auto promocji nie ma od poniedziałku, fajne te jingle.

O 11 zostały wymienione podkłady oraz jingle hity na czasie radio eska.

no prosze, teraz tyko czekać na wpadki, bo na bank bendom

W grudniu chyba nie było, czy coś przegapiłem wtedy?

wgrudniu były wymieszane ze starymi z września 2021, ale jeszcze tutaj widze, że nie ma wymienionych jingli hity na czasie nr 1 wmieście, ciekawe czy wymieniom odrazu w esce wypełniacz, czy znowu bendzie przez pare miesiency cisza heh

Aa w nocy pewnie jeszcze będą stare, ale zobaczymy, w końcu nie odrazu eskę zbudowali.

i na bank bendom jeszcze stare podczas wrzudki na luz, i gorącej 20

Podczas wrzutki będą nowe.

zobaczymy, mam na myśli tutaj wejścia na początku godziny.

#2380 Edited

Impreska do dziś ma stare wejścia na początek, eska wypełniacz od środy nie emituje reklam. New music weekend też ma stary jingiel, g20 i impreska in the mix pewnie też się nie zmienią no i oczywiście hity na czasie nr 1 w mieście pewnie też nieprędko.
Nie wiem jak obudź się na jankesa, bo nie słuchałem.