hm masakra nierozmiem tej stacji
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Impreska zaktualizowana od bodaj poniedziałku, po wolutku coraz więcej nowej oprawy.
ciekawie
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Impreska in the mix, new music weekend i gorąca 20 też już zaktualizowane. ;D Trochę to obserwuję.
o prosze po dwuch latah no brawo.
Eska coś kombinuje z blokami reklamowymi i wypełniaczami, dzisiaj większość reklam we wszystkich Eskach jest ogólna, ponadto w każdej Esce blok trwa tyle samo, a po x:40 nie ma wypełniaczy. Po x:55 są, ale takiej samej długości, po czym takiej samej długości bloki reklamowe.
ciekawe zjawisko ciekawe co sie dzieje.
I chyba jest tak, że blok ma 10 reklam, z czego trzecia i druga od końca to reklamy z miasta.
hm dziwne, nie rozumiem tej stacji.
W Esce ma pojawić się Kamil Nosel, tak ten sam, który wkręcał w Radiu ZET teraz będzie wkręcał w esce, a nazwa programu podobna tyle, że zamiast Nosel wkręca w Radiu ZET Nosel wkręca w Radiu Eska. :D
No cóż, czyli mamy dowód na to, że Alberta już nie ma.
Ciekawe, że nie było żadnego newsa, że odchodzi z radia.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/kamil-nosel-radio-eska-audycja-nosel-wreca-koniec-radio-zet
o kurcze masakra
i kiedy ma byc kamil nosal w esce?
Nie wiem, ale ma wkręcać o poranku. Może po nowym roku?
o prosze
Eska dołączyła do stacji grających świąteczne utwory.
i mamy świątecznom oprawe.
A które jingle? Pewnie tylko śpiewane? Dopiero włączyłem, a o świątecznych utworach wiem, bo sprawdziłem playlistę.
tylko śpiewane, czyli tak, jak jest od paru lat, a no i podkłady.
Aa, czyli nic nowego, a szkoda. Czekam na wymianę mówionych jingli i hity na czasie nr jeden w mieście.