Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 118 of 137

Impreska faktycznie była wczoraj tylko do 20, a już o 20:30 w części Esek wybrzmiały magazyny muzyczne, poza Krakowem, w którym magazyn muzyczny zaczął się już bodaj 5 po.
Pirowski i Pawełek na urlopie aż do 16 października. Dzisiaj w wnl Hanczak.

ooo prosze
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

czyli wygląda na to, że imprezke po prowadzi Dawid, a co do imprezki w niedziele, to powinni jom wycofać, bo poco ma być, skoro tylko dwie godziny, chyba, że szykują coś nowego, ale bym na to nie liczył.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Ja bym dał np g20 w niedzielę od 18, a w piątek impreska od 18 do 22, ale zobaczymy co oni zrobią, byćmoże coś faktycznie planują.
Bardziej rozumiem koniec pasma w niedzielę o 20, niż w piątek o 20.

otusz to, sam pewnych żeczy w tej stacji nie potrafie zrozumieć

Ja też nie, ale byćmoże jakieś uzasadnienie to wszystko ma. NIe siedzę w grupie time, więc nie wiem, a przydało by się jakieś źródełko, które by informowało co się tam dzieje.
Z innych rzeczy od jutra do 5 października mnie nie będzie, zatem jak coś Łukaszu zauważysz to informuj.

nie ma problemu, bende na stanowisku jak zawsze hehehehe

Od dzisiaj nowe reklamy w Esce wypełniacz. W końcu nie ma Tomasz słyszałeś. :D

zauważyłem hehe

Transcription

Dzisiaj o godzinie północy w Esce wypełniać przez pół godziny była cisza Właściwie dobre pół godziny Po czym następnie zostało wyemitowanych parę utworów Gdy się te utwory skończyły, poszedł dżingiel Radio Eska, ale nie w całości Znowu się powtórzyło tych samych parę utworów, co przedtem Po czym po którymś z tych utworów nawet chyba nie doszło do sytuacji, w której się dżingiel pojawił Znowu przez sekundę była cisza I jak na razie playlista jest normalna, taka jaka powinna być W załączniku dołączam dwa pliki Myślę, że w celu archiwilizacji mogą te pliki bez problemu się przydać

Transcription

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Transcription

Napisy by Jacek Makarewicz

A, a to ja myślałem, że o tylko Warszawski nadajnik się odpiął od sieci.

no nie, to tak zwana Eska wypełniacz

Wszystkie eski o północy miały problem.

o prosze, a myślałem, że tylko Eska wypełniacz

Część wystartowała 13 po północy, część wcześniej i część później. W Warszawie chyba nie było akurat tych problemów, które w wypełniaczu, ale nie wiem jak było później w reszcie sieci, bo nie słuchałem.

to grubo, nieh zainwestujom w lepszy sprzent

W Esce mamy baaaardzo stopniową wymiane śpiewanej oprawy, na razie po jednym nowym jinglu w godzinie. Trafiłem o 9 i o 10, więc nasłuchuję dalej.

o prosze, czyżby zbliżała sie zmiana oprawy?