Forum

Magia głosu

Film, telewizja i wszystko, co niepasuje do innych forów

Previous 2 / 8 Next

Paulinux

#21 ·

1 likes
Ja z kolei nie wiem, co to reranie
Happy hacking

misiek

#22 ·

Takie wymawianie r z akcentem alafrancuzkim.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Paulinux

#23 ·

1 likes
Aaa. A to fachowo się nazywa grasylizowanie. Mi się to kojarzy z moim nauczycielem słuchania jazzu ze szkoły jazzowej, on też w radiu Kraków ma swoje audycje, chyba jeszcze. I na nieszczęście swoje nazywa się Antoni Krupa
Happy hacking

misiek

#24 ·

Niestety wielu ludzi tak ma. Łódzki prezenter radiowy i dj Sebastian Korkosz, który jest kapitalnym radiowcem, ale ten głos- ehh.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

daszekmdn

#25 ·

1 likes
To dej info na prv :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

misiek

#26 ·

Kto i jakie info?

biedrona333

#27 ·

z moich ulubionych głosów to lubię głosy:
Artura Dziurmana, Pawła Deląga, Piotra Frączewskiego.

Elanor

#28 ·

O, Dziurman rzeczywiście ma fajny ten głos.

daszekmdn

#29 ·

Chodziło o tą wadę wymowy :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

marchewaux

#30 ·

1 likes
Julitka z tutejszego eltena ma całkiiem podniecający zmysłowy voice
śpiewasz, chcesz nagrać swoje demo, zapraszam do mojego studia nagrań, pisz priv, mój blog marchewkowe studio, zapraszam!LINE

Paulinux

#31 ·

1 likes
A prawda prawda, kiedyś się z Nią chciałam zamienić, to nie chciała
Happy hacking

marchewaux

#32 ·

ja też bym się z nią yyyy wymienił np doświadczeniami yyy oczywiście związanymi z głosem
śpiewasz, chcesz nagrać swoje demo, zapraszam do mojego studia nagrań, pisz priv, mój blog marchewkowe studio, zapraszam!LINE

Mimi

#33 ·

2 likes
A już myślałam, że chciałbyś mówić damską barwą. :)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Paulinux

#34 ·

2 likes
hahahaha, to byłoby zryte
Happy hacking

marchewaux

#35 ·

wiecie, czasem np o tercję w dół lektorowi można obniżyć voice, czasami daje to dobry efekt, też kobietcie w góre no moze tercja zbyt dużo powiedzmy sekundę ale robi się tak czasem

Mimi

#36 ·

1 likes
Słyszałam o takich zabiegach modulacyjnych. Kiedyś wykładowca od przedmiotu "prowadzenie zespołów muzycznych" powiedział, że najbardziej naturalnie brzmi głos, gdy mówimy, jakby śpiewając na dźwięku d razkreślne. Ale był ubaw, jak wszyscy zaczęliśmy to wypróbowywać. :)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Paulinux

#37 ·

1 likes
Ale czy wtedy nie robi się automatyczny Alwin/ktoś z kluchami w ustach?
Happy hacking

Paulinux

#38 ·

1 likes
Hm, będę musiała spróbować
Happy hacking

Mimi

#39 ·

1 likes
Taką miał gość teorię. A zresztą, mówienie na jednej wysokości dźwięku, brzmi dla mnie jak synteza mowy. No i nie rozpozna się intonacji.

Mimi

#40 ·

1 likes
Paulinux, szybko się znudzisz i zmęczysz tym robotowo-monotonnym mówieniem, ale ciekawe doświadczenie. :)
Previous 2 / 8 Next