EltenLink

Mniejszości seksualne

Back to Związki i seks [18 plus]

#421 Lowca_Androidow

Ty GAdaczko nadal nie widzisz różńicy.
Nie popieram sposobu w jaki Łysy wyrażał się o homoseksualistach, ale pisał ogólnie o "innych", nie zwracał się bezpośrednio do osoby i nie wyzwał jej od pedałów czy lesbijek, a ty zrobiłaś sobie prywatną wycieczkę do Łysego i nazwałaś Go ślepakiem i w zwykłej rozmowie ze zdrową, widzącą osobą nie byłoby w tym nic złego i obraźliwego, ale w tym przypadku to zupełnie zmienia postać rzeczy.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-05-03 10:41

#422 gadaczka

Jesteś stronniczy i koniec.

Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
2019-05-03 11:25

#423 misiek

Mnie nic nie zabolało. Ciebie owszem.
--Cytat (gadaczka):
O, teraz widzisz jak może zaboleć, więc na przyszłość 2 razy pomyślisz za nim powiesz/napiszesz coś nieodpowiedniego o mniejszościach.

--Koniec cytatu

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2019-05-03 16:06

#424 gadaczka

Łysy, sam pisałeś, że cię zabolało. Jak nie pamiętasz to nie mój problem. Jak masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem to ruwnież nie mój problem.

Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
2019-05-03 16:22

#425 mucha

wyjaśniajcie sobie to na prv

2019-05-03 18:12

#426 gstar89

Zauważyłam, że wątek został odgrzebany jakiś czas temu i pomyślałam Gadaczko że podziękuję ci za jakoś tam dostrzerzenie problemu. Dziękuję w imieniu swoim i Kini. Nie, nie. Oczywiście że łysy nkogo nie obrażał personalnie, tylko czy wiecie koledzy, podkreślam od kiedy zaczął żartami w stylu zwierzęcych kawałów - wierszyków rzucać? Gdy się ujawniłyśmy. I nic to, że kurcze pisane były prośby o modyfikacje w miarę rychłą. Dwa tygodnie nie było reakcji! To jak można to zrozumieć? Mnie jeszcze oburzają jego porównania, które poniżej z jednego postu
Cytat za kolegą nie dyskryminującym osobowo nikogo (uśmiech)
Sorry, ale dla mnie homoseksualism też jest zabużeniem, a że tego się nie leczy- no co ja poradzę. Naszych schorzeń oczu też w więkrzości się nie leczy i co mamy zrobić w tym przypadku? Wiem, że ta oriętacja występuje w przyrodzie, nawet mój pies ma skłonności homoseksualne, tylko jeśli mi się nie podoba zachowanie mojego psa, a komenda nie wolno do niego nie dociera to wiążę go na smycz, stawiam koło siebie i po problemie.

30.10.2018 23:58
9/425

--Cytat (gadaczka):
O, teraz widzisz jak może zaboleć, więc na przyszłość 2 razy pomyślisz za nim powiesz/napiszesz coś nieodpowiedniego o mniejszościach.

--Koniec cytatu
Ale widać że nie ogarniam Rzeczywistości już chyba?

2019-05-03 18:57

#427 gadaczka

Ja ruwnież uważam, że Łysy dyskryminuje. Aż wstyd, że pełnił funkcję moderatora.

2019-05-03 19:16

#428 Zuzler

Pustosłowie, międlenie w kółko jednego. Łysemu i tak to wszystko zwisa co piszecie.

2019-05-03 22:04

#429 misiek

Gadaczka- nigdzie nie napisałem, że mnie to zabolało, tylko co najwyżej, że nie było to miłe. I to ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem nie ja. Xtar89- tu komentarz nasówa się tylko jeden- uderz w stół, a nożyce się odezwą. Aha- i nic mi nie wiadomo o tym, bym stracił funkcję moderatora, więc może nie wam o tym decydować.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2019-05-03 23:45

#430 gadaczka

Nie czytasz między wierszami, Twoje wypowiedzi wskazywały na to, że cię zabolało. A z Twoim moderatorstwem, gdzieś to było napisane, że już nim nie jesteś.

2019-05-04 08:30

#431 Lowca_Androidow

--Cytat (gadaczka):
Jesteś stronniczy i koniec.

--Koniec cytatu

Ja jestem stronniczy? Dobre :D

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-05-04 11:08

#432 gadaczka

Wpis nr 411 Łysego nadaje się do usunięcia. Dziwię się, że nikt nic nie robi.

2019-05-04 11:26

#433 balteam

Ehh, kłutnie z lutego, niektórym się nudzi i żadnej nowej ciekawej wymiany zdań nie stworzą, tylko wkułko to samo.
Jak chcesz się czepiać Gadaczko, to wpis 405 też jest do usunięcia i pewnie bardziej nawet niż wpis 411.
Jeszcze kilka zagadnień seksualnych by się znalazło, także niech rozwija ktoś ciekawy nowy wontek.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-05-04 13:07

#434 Zuzler

OK, to niech coś ktoś powie ile i co wiadomo na temat ludzi aseksualnych, bo to interesująca kwestia i bardzo mnie ciekawi jak odróżnić takiego kogoś od osoby z problemami psychicznymi na przykład.

2019-05-04 15:05

#435 mikolajholysz

Ja sam kogoś takiego znałem, człowiek jak człowiek, nie powiedziałbym.

w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
2019-05-04 16:06

#436 misiek

Gadaczka- i znowu czytanie ze zrozumieniem. Było napisane, że jestem odsunięty do odwołania, a nie na zawsze.

2019-05-04 17:45

#437 gadaczka

Moderatorze Łysyniu, nie zaśmiecaj wątku.

2019-05-04 23:00

#438 misiek

To ty zaczęłaś go zaśmiecać kilka dni temu.

2019-05-05 00:59

#439 mucha

@ gadaczka @ łysy uspokujcie się bo to się robi kabaret jesteście dorosłymi ludźmi a się kłucicie jak dzieci i nieh ktureś będzie mądżejsze i to zakończy

2019-05-05 01:58

#440 mikolajholysz

jak będą chcieli zakończyć to zakończą, powtarzania tego po raz setny nie ma nic na celu, a tylko zaśmieca wątek. TO nic nie da.

w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
2019-05-05 19:13