Mniejszości seksualne
Back to Związki i seks [18 plus]#401 misiek
Papierek- akurat znałem dwie osoby, które zamarzły po pijaku i wierz mi- totalnie nikt im nie pomógł.
#402 papierek
ale nadal trzeba było zrobić coś z ciałami :D
#403 misiek
Jedna z nich została pochowana państfowo.
#404 Zuzler
No widzisz. A może te pieniądze, które poszły na jej pogrzeb przydałyby się komuś innemu, żywemu?
#405 gadaczka
Poglądy Łysego to żenada. Raz dziewczynka, raz chłopaczek, raz Łysy - ślepaczek!
#406 Lowca_Androidow
Miałem coś napisać o autorce powyższej wypowiedzi, ale cokolwiek bym nie napisał nie odda w pełni tego co myślę o ludziach tego pokroju, pozostawiam więc to bez komentarza, powyższa wypowiedź mówi wszystko
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#407 gadaczka
Moje śmianie się z Łysego i tak nie dorównuje jego wpisowi, w którym opisuje stosunekdo mniejszości seksualnych, więc mogłam sobie na to pozwolić. Szokujące, że człowiek, który sam zmaga się z przeciwnościami losu nie potrafi wczuć się w sytuację innych.
#408 mucha
każdy ma swoje przekonania ja tam łysego nie mam zamiaru krytykować pomimo tego że może jestem troszkę bardziej tolerancyjny tezż nie jestem za ocenianiem innych osub bo można się bardzo pomylić
#409 misiek
Po pierwsze- tamten post został usunięty dawno temu, po drugie sama się skompromitowałaś tym postem. Lepiej dla ciebie będzie jeśli zakończysz swoją edukację w zakresie tyflopedagogiki za nim kogoś na prawdę skrzywdzisz. I uważaj z takimi tekstami, bo kiedyś możesz trafić na jeszcze bardziej kogoś nietolerancyjnego niż ja, a wtedy karma do ciebie wróci ze zdwojoną siłą, czego akurat ci rzyczę. Może dopiero wtedy się ogarniesz, bo pókico to nawet nie dał bym ci psa wyprowadzić. Nawet pasanie krów na łące nie jest dla ciebie.
--Cytat (gadaczka):
Poglądy Łysego to żenada. Raz dziewczynka, raz chłopaczek, raz Łysy - ślepaczek!
--Koniec cytatu
#410 gadaczka
Nadal nie pojmujesz. Miałam nadzieję, że ostatnim postem, niby cię dyskryminując - nie było to moim celem, lecz specjalnym zabiegiem - poczujesz jak to jest być poniżanym i zrozumiesz swój błąd.
#411 misiek
Kto cię zrobił? To cię pomszczę.
--Cytat (gadaczka):
Nadal nie pojmujesz. Miałam nadzieję, że ostatnim postem, niby cię dyskryminując - nie było to moim celem, lecz specjalnym zabiegiem - poczujesz jak to jest być poniżanym i zrozumiesz swój błąd.
--Koniec cytatu
#412 papierek
Masz u mnie like, superkę, wow i co tam jeszcze chcesz. :D
--Cytat (gadaczka):
--Koniec cytatu
#413 misiek
Kogo jak kogo, ale ciebie miałem za bardziej ogarniętego papierku, ale jeśli bawi cię obrażanie innych przez osobę, która ponoć chce nam pomagać to współczuję.
--Cytat (papierek):
--Cytat (gadaczka):
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
#414 Monia01
Jesteście siebie warci. Przynajmniej w tym przypadku
🇺🇦 🇵🇱
#415 misiek
Ja przynajmniej po nikim nie jerzdżę publicznie. Zobacz sobie Moniu kto tą dyskusję już zapomnianą wczoraj tak z tyłka zaczął. To nie byłem ja.
#416 gadaczka
Łysy, czy Ty słyszysz sam siebie? Przeczytaj sobie swoje posty, z nowszych to m. inn wpis nr 411.
#417 misiek
Widzisz- zabolało. Tak samo jak mnie mogło wczoraj. Tylko wiesz- nie było to miłe, ale takie teksty raczej po mnie spływają. Gorzej gdybyś trafiła na kogoś mniej tolarancyjnego, ale o tym już wczoraj pisałem.
--Cytat (gadaczka):
Łysy, czy Ty słyszysz sam siebie? Przeczytaj sobie swoje posty, z nowszych to m. inn wpis nr 411.
--Koniec cytatu
#418 papierek
Nie bawi mnie obrażanie, ale to nie jest obrażanie, tylko uświadamianie.
--Cytat (łysy):
Kogo jak kogo, ale ciebie miałem za bardziej ogarniętego papierku, ale jeśli bawi cię obrażanie innych przez osobę, która ponoć chce nam pomagać to współczuję.
--Cytat (papierek):
--Cytat (gadaczka):
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
#419 misiek
Tylko wiesz- ja nie miałem zamiaru obrazić kogoś konkretnego. Powiem to dobitnie, i rzeby nie było że mam na myśli kogoś konkretnego, ale gadaczka by miała rację wtedy gdybym kogoś publicznie wyzwał np- od pedałów.
--Cytat (papierek):
Nie bawi mnie obrażanie, ale to nie jest obrażanie, tylko uświadamianie.
--Cytat (łysy):
--Cytat (papierek):
--Cytat (gadaczka):
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
#420 gadaczka
O, teraz widzisz jak może zaboleć, więc na przyszłość 2 razy pomyślisz za nim powiesz/napiszesz coś nieodpowiedniego o mniejszościach.