EltenLink

Nasze ulubione zabawki

Back to Integracja Eltenowiczów

#1 pates

Hejka! Mam pytanko. Czym się bawiliście w dzieciństwie? Ja mam jeszcze kilka rzeczy z tego okresu. Najważniejszą
jest plastikowy smok z otwieraną paszczą. Teraz trzeba to robić ręcznie, ale wcześniej wystarczyło wcisnąć
skszydła, smok jest z MC donalds. Kolejną ważną pamiątką z dzieciństwa, jest figurka dinozaura.
Niby nic nie robi, ale zawsze dodawałem go do moich zabaw. Trzecią, jest zabawkowy czołg z żołnierzem.
I ostatnią którą narazie opiszę, jest głowa i przednie łapy gumowego krokodyla którego nazywałem Król
krokodyli.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2017-06-06 16:58

#2 lwica

ja raczej nie mialąm mialam jakieś klocki itp a teraz w wieku 13 lat to bawie sie jedynie czasami rzeczami
antystresowymi oraz rzeczami typu spinner

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2017-06-06 17:00

#3 pates

No ja tak samo. Jeszcze ważne dla mnie były i mam je cały czas figurki pokemonów, dokładnie to Magikarp,
Togepi, 2 Elekidy samiec i samica, Snivy, Piplup, Fennekin, Meowth i Psyduck.

2017-06-06 17:11

#4 pates

No to wpisz sobie pokedex jeśli chceż poznać xd.
A ui mam jeszcze zabawkowego ludzika, który jest troszkę połamany.

2017-06-06 17:17

#5 pates

Miałem jeszcze i już nie mam latającego kurczaka

2017-06-06 20:31

#6 misiek

A ja tam lubiłem samochody wszelkiego kalibru- zdalnie sterowane, na baterie, resoraki i różne modele

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2017-06-07 02:02

#7 misiek

prawdziwych aut. Nadal poluję na Dodgea Hargera ze szybkich i wściekłych, ale pewnie jeszcze długo nie

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2017-06-07 02:04

#8 misiek

uda mi się go dostać. Lubiłem też wszelkie maskotki- raczej wyglądające jak prawdziwe zwierzęta i figurki

2017-06-07 02:06

#9 misiek

oraz roboty postaci z filmów, bajek etc. Aha no i samoloty- te zdalnie sterowane, jak i bateryjne.

2017-06-07 02:07

#10 misiek

Miałem też kolejkę elektryczną i rzołnierzyki. Bódować z klocków też lubiłem.

2017-06-07 02:09

#11 pates

No a samochody to był kiedyś chit ja miałem 5 na raz i sterowałem je 1 pilotem. Miałem też zdalnie sterowany
helikopter, ale był wadliwy i nie działał. Roboty czy figurki troszkę nadal się zbiera, ale kiedyś miałem
tego ze 2x więcej.

2017-06-07 15:59

#12 misiek

Miałem nawet jakąś podróbkę Terminatora troszkę inaczej ubranego i z lekko inną bronią: chodził, strzelał

2017-06-08 00:24

#13 misiek

i mówił trzy zdania. Na początek się przedstawiał, ale nie pamiętam jakim imieniem w każdym razie napewno

2017-06-08 00:26

#14 misiek

nie Terminator, później po kilku strzałach mówił coś w stylu Terminatorowego astalavista baby, ale nie

2017-06-08 00:27

#15 misiek

to i jeszcze jakieś zdanie, którego nie pamiętam.

2017-06-08 00:28

#16 pates

Ja też miałem coś podobnego ale mniej funkcjonalne i zupełną podrube

2017-06-08 19:57

#17 misiek

Albo miałem auto Pontiaca Transama podróbę nieustraszonego, z którego wyskakiwała policja i strzelała.

2017-06-09 01:39

#18 misiek

W sensie wychylali się i chowali.

2017-06-09 01:40

#19 pates

A ja miałem betoniarkę która grała i ruszała tą gruszką i leciał z niej plastikowy beton.

2017-06-09 15:43

#20 misiek

Serio? Nie no czegosś takiego jeszcze nie widziałem.

2017-06-10 01:26