czy ludziom aż tak odbija? Talk back
Back to Postawy otoczenia#21 tomecki
Zdarzało się.
#22 papierek
Możesz podać jakieś linki, treść przybliżyć? Był bym dźwięczny.
--Cytat (Elanor):
Popisywanie się to jedno. Zawsze się taki znajdzie i stosunkowo łatwo go rozpoznać. Ale niestety, odnośnie pewnego zagadnienia, również dotyczącego niewidomych, udało mi się trafić na kilka poważnych dyskusji, teoretycznie na poziomie, które jednak krew w żyłach mi zmroziły.
--Koniec cytatu
#23 Elanor
Wiesz co? Poczytaj sobie - dość łatwo to znaleźć, choć w tej chwili pod ręką nie mam. W każdym razie, jeśli koniecznie chcesz się zdenerwować, wrzuć wyszukiwarce hasło: czy związałbyś się z osobą niewidomą?
#24 kmicic92
Ludzie, po co mi ten monitor. Zaraz go wywalę i tak przecież nie widzę obrazu, a ten ekran zagraca mi tylko pokój d. Jak ktoś ma coś do mnie to niech mi to powie prosto w twarz. Kompletna beznadzieja szkoda gadać.
#25 zvonimirek222
no, dzieci neo
#26 gumeczka3
ja też widziałam te komentarze i wcale mi się nie podobały
#27 waldek19
No właśnie dzisiaj dowiedziałem się z Tv, że policja zaczyna pukać do hejterów, więc miejmy nadzieję, że coś drgnie i może kretyni zaczną czuć jakiś respekt. Ja myślę, że gdyby np. w USA ktoś, zwłaszcza wpływowy poczuł się urażony, to taki hejter mógłby mieć duży kłopot, bo tam prawo jest egzekfowane trochę bardziej, niż u nas.
#28 kmicic92
He i co im niby zrobią? Chcieliśmy wolności słowa to ją mamy.
#29 misiek
Wolność kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.
#30 kmicic92
Łysy klasyk.
#31 misiek
Papierek- Chłopcy z placu broni Kocham wolność.
#32 tajan1991
co do forów kobiecych o tak widziałem to. Związała by się taka tylko w sytuacji w której jej mhm chłopak czy mąż stracił by wzrok w trakcie, ale już z od początku niewidomym czy ociemniałym nie.
O tak i wyczytałem tam, że my to ofiary losu jesteśmy, nie zorganizowani, nieroby. Wymieniać dalej?
Kobiety nieźle po nas jeżdżą. Męskie fora też przetrzepię, ale opinie kogiet już czytałem i to w różnym wieku.
#33 gumeczka3
masakra
#34 tajan1991
no niestety, no bardzo mnie to zabolało i pomyślałem sobie, że może nie jest bezzasadne to co wielu niewidomych mówi, że tylko inna niewidoma albo niedowidząca, no jak coś takiego czytam to czasem im rację przyznaję.
#35 misiek
A ja w żadnym wypadku- pewnie takie bzdury piszą te księżniczki co to same dupy z przed kompa i tv nie ruszają, a ich faceci na nie zapieprzajom.
#36 tajan1991
chętnie bym coś takim zrobił, co by pokazać co niewidomy umie może i lepiej od męża widzącego.
żartuję. Ale no paskudne i przykre.
#37 mucha
no i właśnie przez niepełnosprawność jesteśmy zdyskwalifikowani na starcie
#38 papierek
pytanie, ile jest w tym prawdy, a po drugie, trzeba zauważyć, że kobiety udzielające się na forach internetowych to jakiś tylko odsetek społeczności :D
#39 tajan1991
no o dziwo dużo takich jest, to nie są odosobnione przypadki.
o albo inna sytuacja ale to chyba na inny temat, śeć komurkowa nie chciała ze mną podpisać umowy bo przyszedłem sam bez opiekuna, mówię o Play.
#40 Syntezator
No cóż, takie opinie ludzi na temat związków z niepelnosprawnymi mogą wynikać albo z braku doświadczenia albo przeciwnie, z negatywnych doświadczeń. Jednym i drugim nie ma się co przejmować. W końcu ludzie są różni. Poza tym, jak napisał Papierek , to jest tylko zdanie garstki osób udzielających się na jakimś forum, w jakimś tam wątku. A tak w ogóle to chyba zrobił się mały off topic. No chyba, że zmienimy tytuł wątku na "Hejt na niepełnosprawnych w internecie".