Integracja Eltenowiczów

Łańcuszek komplementów

Started by magmar 116 posts last post 11 days ago Page 5 of 6

Jaaakie piękne, dziękuję. :)

-- (Numernabis):
Twój urok to nic innego jak piękna ballada wyczarowana na strunach skrzypiec

--
Große Operndiva?

#82 2 likes

Przyjemnością dla mnie jest przyjemność kobiety ;)
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Ale co by nie gadać, ten pan swoje widział i swoje wie.

#84 2 likes

Użytkowniczka, do której trudno nie wracać myślami — czy to poprzez wspólne przeżycia i wspomnienia z nimi związane, czy przez zaradność i poczucie głowy na karku emanujące od tej fantastycznej kobiety.
Senter San

#85 1 like

Człowiek, który wciąż prze do przodu mimo przeciwności, zawsze odbudowując nadzieję na coś nowego, lepszego.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Osoba, na której, jeśli już coś ustalacie można polegać (Betatesty mentioned). Często gdy widzi kogoś w gorszej formie po prostu pisze spokojny post.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#87 1 like

Osoba z potencjałem zgrywuśnym. Jak się myśli o codzienności z tym typem, to się robi bananek na twarzy.

Osoba, która zawsze służy pomocą i jak już coś doradza w sprawie kosmetyków to widać, że się na tym zna. :)
Große Operndiva?

#89 2 likes

Fanka czegoś czego nie lubię, ale trudno, niech już pisze tego Potera :P
DObrze śpiewa, mimo, że często narzeka, to i tak działa dalej.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Ten pan potrafi dobrze argumentować, a to się naprawdę chwali.

#91 1 like

Ta pani lubi, tak jak ja absurdalne poczucie humoru. Przynajmniej tak mi się zdaje. W rymoklectwo też umie. No i ma koty, kotki, kiciusie, kiciunie.

#92 2 likes

Ten pan ma fajnego bloga i jakoś lubię czytać jego wypowiedzi i zawsze coś miłego ma do powiedzenia. :)
Große Operndiva?

Ten Pan, ma takie same poglądy życiowe i polityczne jak ja.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

#94 1 like

Och, Lindo, ktoś Ci tu zmienia płeć. :P

Hahaha, widzę. :D

-- (Zuzler):
Och, Lindo, ktoś Ci tu zmienia płeć. :P

--
Große Operndiva?

#96 1 like

A znowuż ta sympatyczna pani jest, jak powiedziałem, sympatyczna, muzykalnie uzdolniona, lubiąca różne etniczne brzdękadełka i jakby to nie nazwać, roztacza siakąś taką pozytywną aurę.

#97 1 like

A ten pan ma zajawkę na różne mechaniczne cuda. Z resztą nie ważne jaka, ale zawsze ludzie z pasją mają u mnie plus.

#98 1 like

A ten pan ma ciekawy analityczny sposób myślenia. To jego wypowiedzi nauczyły mnie, że kiedy zaczynamy dyskutowac, warto ustalić, jak wszystkie strony rozumieją przedmiot dyskusji. <3

#99 2 likes

Ta Pani to jest rzeczowa, konkretna, wrażliwa kobita z główką na właściwym miejscu.

Pani z ogromną wiedzą kosmetyczną i nie tylko, przy tym jest ciepłą i rozsądnąmłodą kobietą.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("