@Skrzypenka kobieta, która jak pisze o Harrym poterze i ma talent muzyczny i pisarski. @Zuzler, konkretna, wie co mówi. @Paulinux zawsze uśmiechnięta i da się pogadać. @Numernabis, pomocny. @Balteam dobrze gra w showdowna. @Julitka kobieta o anielskim głosie. @Djsenter fajnie rapujesz. @Kazek można się z Tobą pośmiać. @Kat Fajnie się Ciebie słucha. @Magmar wspaniała wiedza muzyczna. @Tomecki wspaniale nagłaśniasz koncerty, masz bardzo potężną wiedzę w wielu dziedzinach. @Cinkciarzpl Uwielbiam Twoje poczucie humoru. @Lwica Uwielbiam Twoją barwę głosu. @Pitef Fajne teksty i muza, a poza tym pomocny.
Podziwiam za realizację marzeń, które wydawały mi się szalone. To niesamowicie budujące, tak patrzeć, że ktoś ze swoich szalonych pomysłów nie wyrósł, tylko przekuł je w czyn. :)
Balteamku, dziękuję. Tego nauczyłam się w dorosłym życiu. Gdy byłam dzieckiem i nastolatką, to zaczynałam, a nie kończyłam.
-- (balteam): Łańcuch się trochę zaplątał u Marcysi :) Odpowiadamy teoretycznie na ostatni post Co do Skrzypenki: Zawzięta w doprowadzaniu rzeczy do końca. --
@Skrzypeńka, jesteś świetna, po prostu, nic więcej dodawać nie będę, bo nie ma potrzeby.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("