Integracja Eltenowiczów

Łańcuszek komplementów

Started by magmar 116 posts last post 11 days ago Page 4 of 6

#61 1 like

@Skrzypenka, uważam, że Twoja decyzja sprzed kilku lat o wyprowadzce do obcego miasta za pracą była dość odważna i może służyć za dobry przykład dla tych, którym brakuje odwagi, żeby tak wziąć się w garść.
@Stuku, pozytywny z Ciebie ludź, a to się chwali. Przynajmniej takim mi się jawisz na ogół.
@Marolk, ten Twój cięty ozór to tak w nożyczki i chlast czasem, ale jesteś dzięki niemu naprawdę pozytywnie charakterystyczną postacią. :)

Ooo, dzięki, mimo, że wróciłam do rodzinnego miasta, to nie żałuję tamtejszej wyprowadzki. :)
Postukujący, cenie sobię twój wewnętrzny spokój. :)

-- (Zuzler):
@Skrzypenka, uważam, że Twoja decyzja sprzed kilku lat o wyprowadzce do obcego miasta za pracą była dość odważna i może służyć za dobry przykład dla tych, którym brakuje odwagi, żeby tak wziąć się w garść.
@Stuku, pozytywny z Ciebie ludź, a to się chwali. Przynajmniej takim mi się jawisz na ogół.
@Marolk, ten Twój cięty ozór to tak w nożyczki i chlast czasem, ale jesteś dzięki niemu naprawdę pozytywnie charakterystyczną postacią. :)

--
Große Operndiva?

Skrzypenko, cenię sobie Twoją troskliwość i dbałość nawet o stare, zakurzone znajomości. To bardzo miłe.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Dziękuję. Niezawsze tak niestety jest, ale się staram. W ferworze obowiązków, studiów, pracy, czasem to mi sie wymyka, ale ogromnie ważne są znajmości. Podoba mi się Julitko twój głos i jest w tobie coś takiego, co sprawia, że człowiek chciałby cię poznawać i poznawać.

-- (Julitka):
Skrzypenko, cenię sobie Twoją troskliwość i dbałość nawet o stare, zakurzone znajomości. To bardzo miłe.

--
Große Operndiva?

#65 1 like

Jesteś miłym kimś. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Jesteś asertywna i konkretna.
Senter San

To naprawdę fajne, że się chcesz cały czas stawać lepszą wersją siebie, nie kreujesz się na Bóg wie kogo i jesteś otwarty na nowe. :)

#68 1 like

Jestem tak wspaniały, że nie wiem co napisać żeby się nie urazić ;)
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Kłamiesz oszczerco, wspaniały to jestem ja :P :P :P

Wiedziałem, że mnie prześwietlisz, ale nie wiedziałem, że tak szybko :(
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

#71 1 like

Dużo czytasz i to jest bardzo na plus.
INFP

#72 2 likes

"Kujesz" po sto razy, chwali Ci się wytrwałość ;)

#73 1 like

Lubię Twoją chęć pomocy innym
Happy hacking

#74 2 likes

Miło jest usłyszeć komplement, a tym badziej miło kiedy autorką jest tak czarująca kobieta

Sporo znasz patentów kuchennych i dobrze znasz się na technologii.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#76 Edited

Dociekliwość z urokiem osobistym dają przyjemną mieszankę pobudzającą, a kiedy ta mieszanka dodatkowo mnie komplementuje łatwo o samozapłon.

#77 1 like

Wow, w prawieniu komplementów to Ty naprawdę jesteś udany. :)

Kobieta, która wie czego chce i nie boi się tego powiedzieć jest tą, która pobudza u mężczyzn pożądliwość ;)

#79 1 like

Jesteś bardzo pomocnym, empatycznym i ciekawym człowiekiem. :)
Große Operndiva?

#80 2 likes

Twój urok to nic innego jak piękna ballada wyczarowana na strunach skrzypiec