Czy nie słyszałaś, że nie odpowiada się pytaniem na pytanie, panno Zuzanno? :P
Też zgadzasz się ze mną, że to złe zwyczaje?
Edited
Myślę że w tej sytuacji jegomość Emil nie wykpił żadnej z rad savoir vivre. Twój
2 likes
No to odpowiem. Nikogo, bo po pierwsze primo swój już mam za sobą, a na inne jakoś nikt mnie nie chce zapraszać ostatnio. I pytanie. Wyobraź sobie, że płyniesz sobie górską rzeką. Dookoła piękne okoliczności przyrody, słońce praży, motylki fruwają, pstrągi wesoło skaczą nad lustro wody. Sielanka. Na łódce, albo tratwie oprócz siebie twoja wybrana połówka, gąsiorek z góralską śliwowicą. A pytanie brzmi: Czy lubisz oscypki? :P
tak są bardzo dobre do tej śliwowicy wspomnianej. Góry, morze? czy wakacje za graniczne?
Pewnie na polowanko, to nocne stworzenia podobno są i żywią się owadami i innymi świństwami.
Gdybyś mógł/mogła zrobić sobie wycieczkę do czasów powiedzmy 20-lecia międzywojennego, co chciał/abyś zrobić, kogo zobaczyć, czego się dowiedzieć?
Gdybyś mógł/mogła zrobić sobie wycieczkę do czasów powiedzmy 20-lecia międzywojennego, co chciał/abyś zrobić, kogo zobaczyć, czego się dowiedzieć?
Może to głupie, ale chciał bym zjeść coś dobrego z tamtego okresu.
Andrzeeejuuu. Jak ci na imie? :P
Andrzeeejuuu. Jak ci na imie? :P
1 likes
Mad dog, dzisiaj wyłem sobie z jednym psem na wsi i było całkiem sympatycznie XD
Kawa czy yerba?
Kawa czy yerba?
I to i to. Co powinno podchodzić pod klauzulę sumienia, pizza hawajska czy piwo z sokiem?