Bo się nie wysilasz i nic nie wymyślasz :D Jakie jest pytanie, na które za cholerę nie odpowiesz?
Pod sklepem z winem, bo w sumie wszystko mi już chyba jedno, a w zakonie, to jakoś smutno. Tu przynajmniej pogadasz, pośmiejesz się jak jest nieco lepiej a i ludzi poznasz, nie masz kodeksów i niczego nie łamiesz po za uwentualnym prawem... ;)
Wieża, czy boombox? Dlaczego?
Wieża, czy boombox? Dlaczego?
Ani jedno, ani drugie. Za stary sprzęt na dzisiejsze czasy.
Jakie jest twoje ulubione imie? Napisz conajmniej w jednym zdaniu, dlaczego.
Jakie jest twoje ulubione imie? Napisz conajmniej w jednym zdaniu, dlaczego.
Edited
Nie mam ulubionego, ale całkiem podobają mi się imiona pochodzące od nazw kwiatów, np. Róża, Wioletta czy Lilianna. Nawiasem mówiąc, Zuzanna to taka Lilianna, tylko pochodząca z innego języka, ale to imię jednak to już nie to. Lubię te wyżej wymienione, bo może z kwiatami wiele wspólnego nie mam, ale imiona przypominające ich nazwy są nieraz po prostu przyjemne przez te skojarzenia właśnie.
Keczup Tortex czy sok Hortex? Oczywiście, proszę o uzasadnienie.
Keczup Tortex czy sok Hortex? Oczywiście, proszę o uzasadnienie.
Sok Hortex. Z keczupu drinka nie zrobię :D. Parówki z Biedronki czy biedronki w parówkach?
1 likes
Parówki z biedronki. Nie są wcale takie złe. Choć i tak te z tarczyńskiego moim zdaniem wymiatają.
Kochanie. jaka twoja cena? Wolisz w dolarach, czy może w plnach? :P
Kochanie. jaka twoja cena? Wolisz w dolarach, czy może w plnach? :P
dolary droższe, więc sam rozumisz lepiej sprzedać dolar niż wydawać PLN. Czy przez jej oczy zielone oszalałeś/aś?
Prędzej włosy jak coś. Chociaz zielone to tak średnio bym powiedział, tak średnio.
Wolisz grad czy śnieg? Z ich konsekwencjami, oczywiście np. gradobicie albo śnieżyca.
Wolisz grad czy śnieg? Z ich konsekwencjami, oczywiście np. gradobicie albo śnieżyca.
1 likes
Gdybym wiedział to bym usiadł albo i się położył.
Wolisz mieć zęby w dupie czy dupę w zębach?
Wolisz mieć zęby w dupie czy dupę w zębach?
Zęby w dupie, w sensie takie wyrastające, kąsać wrogów i na nich srrać! xD
To by było dziwne kombo.
Upić się i spać za stodołą, czy najeść się ostrego i srać za stodołą?
To by było dziwne kombo.
Upić się i spać za stodołą, czy najeść się ostrego i srać za stodołą?
Ale jak byś już zaczął mieć coś w dupie, to łatwo by z tamtąd nie uciekło.
Upić się i spać, o ile nikt by tam wcześniej i w trakcie snu nie chodził i nie srał obok.
Siano, sałata czy kapucha?
Upić się i spać, o ile nikt by tam wcześniej i w trakcie snu nie chodził i nie srał obok.
Siano, sałata czy kapucha?
Idiomatycznie to to samo, dosłowniejeśli chodzi o pożywienie sałata, jeśli chodzi o legowisko siano.
Jak efektywnie rozmawiać z władzami ELtena, by nie doszło do tarć i innych trudnych sytuacji?
Jak efektywnie rozmawiać z władzami ELtena, by nie doszło do tarć i innych trudnych sytuacji?
W pustyni i w puszczy.
Puszczyk czy sowa śnieżna? Tak w kwestii ostatnich wydarzeń... xD
Puszczyk czy sowa śnieżna? Tak w kwestii ostatnich wydarzeń... xD