Pod sklepem z winem, bo w sumie wszystko mi już chyba jedno, a w zakonie, to jakoś smutno. Tu przynajmniej pogadasz, pośmiejesz się jak jest nieco lepiej a i ludzi poznasz, nie masz kodeksów i niczego nie łamiesz po za uwentualnym prawem... ;) Wieża, czy boombox? Dlaczego?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Nie mam ulubionego, ale całkiem podobają mi się imiona pochodzące od nazw kwiatów, np. Róża, Wioletta czy Lilianna. Nawiasem mówiąc, Zuzanna to taka Lilianna, tylko pochodząca z innego języka, ale to imię jednak to już nie to. Lubię te wyżej wymienione, bo może z kwiatami wiele wspólnego nie mam, ale imiona przypominające ich nazwy są nieraz po prostu przyjemne przez te skojarzenia właśnie.
Keczup Tortex czy sok Hortex? Oczywiście, proszę o uzasadnienie.
Parówki z biedronki. Nie są wcale takie złe. Choć i tak te z tarczyńskiego moim zdaniem wymiatają. Kochanie. jaka twoja cena? Wolisz w dolarach, czy może w plnach? :P
Zęby w dupie, w sensie takie wyrastające, kąsać wrogów i na nich srrać! xD To by było dziwne kombo. Upić się i spać za stodołą, czy najeść się ostrego i srać za stodołą?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Ale jak byś już zaczął mieć coś w dupie, to łatwo by z tamtąd nie uciekło. Upić się i spać, o ile nikt by tam wcześniej i w trakcie snu nie chodził i nie srał obok.
Idiomatycznie to to samo, dosłowniejeśli chodzi o pożywienie sałata, jeśli chodzi o legowisko siano. Jak efektywnie rozmawiać z władzami ELtena, by nie doszło do tarć i innych trudnych sytuacji?
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"