Forum

Poczta

Forum mieszane

Poprzednia 2 / 4 Next

DJGraco

#21 ·

Transcription

Co do SuperPonu, to SuperPon istnieje dalej. Jakby co.

lukasz1993258

#22 ·

Transcription

No popatrzcie, o wszystkim pamiętałem, ale na śmierć zapomniałem, że przecież można LTE nowego maila podawać w różnych portalach, czy gdzie się tam zakłada konta i faktycznie to działa. Oj, widać, że o tym zapomniałem. No cóż, no tak już jest.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

wojtas

#23 ·

1 likes
Transcription

A jak się tego alternowego maila zakłada, jakby ktoś mi pomógł, powiedział po prostu jak, co, bo nie do końca rozumiem w tym momencie.

lukasz1993258

#24 ·

Transcription

no już jest założony jak się podaj, że nie mylę to jest twoja nazwa użytkownika lten.eu chyba coś takiego aczkolwiek nie pamiętam weź sobie wyślij jakiegoś maila na swoją pocztę z poziomu ltena, po prostu tam w adresacie napisz jak jak wejdziesz w wiadomości w ltenie to po prostu tam gdzie masz adresat wpisz swojego maila wyślij do siebie wiadomość i tam zobaczysz w swoim mailu jaka jest dokładna, jaki jest dokładnie twój mail ltenowski bo ja tak właśnie robię i ja dzięki temu wiem jakiego mam maila jakby na ltenie, że po prostu biorę tam gdzie jest lista tam gdzie jest odbiorca wpisuję maila swojego i wysyłam i już potem wiem jaki jest adres ten mail na ltenie, tak zrób po prostu, bo ja tak mniej więcej nie pamiętam wiem, że coś tam, twoja nazwa użytkownika, myślnik lten.eu chyba coś takiego, ale mogę się mylić ale zrób tak jak ja cię doradzę to wtedy będzie dobrze

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

DJGraco

#25 ·

Transcription

Kurze, ja mam taki problem z tym mailem, że jak ktoś do mnie e-maila wyśle, no ale ten nie, to ja mam nowe wiadomości 1, naciskam Enter, brak nowych wiadomości, nowe wiadomości 1, Enter, brak nowych wiadomości i tak w kółko, i tak mogę sobie dowoli, dowoli, dowoli...

lukasz1993258

#26 ·

Transcription

No to dziwne. No to w takim razie zgłoś to Dawidowi. Może jakaś usterka jest. Może coś trzeba poprawić. Nie wiem, ciężko mi jest na ten moment stwierdzić.

Paulinux

#27 ·

1 likes
Transcription

Już Wam wszystkim odpowiadam. DJ-u, gra co? Jeżeli tak się dzieje, to wejdź sobie w wiadomości i pierwsza na liście odebranych od góry to jest właśnie ta, która jest nowa. Wojtasie, Twój mail to

Happy hacking

wojtas

#28 ·

1 likes
Transcription

Dzień dobry, ja chciałam powiedzieć, że mam elegancko skonfigurowanego Gmaila właśnie i chciałam też zauważyć, że bardzo fajnie się go używa na iPhone, przynajmniej według mnie jest naprawdę fajnie zrobiony i nawet momentalnie lepiej niż na Windowsie.

biedrona333

#29 ·

Transcription

Witajcie, ja mam pocztę na interi, to jest bardzo fajna poczta, fajnie się to obsługuje, bo jeszcze mam do tego taki program, Tandemwirt, to jest bardzo fajny, prosty i przyjemny program w obsłudze. Pozdrawiam.

daszekmdn

#30 ·

1 likes
Transcription

Tak, wiem, nagrywałem się już tutaj dwukrotnie, ale co do pocztę i gdzie najlepiej pocztę mieć, to polecam gdzieś na własnym serwerze, na własnej domenie, to nie kosztuje zbyt dużo, na przykład w takim netmarku są nawet filtry antyspamowe, etc. Lub też na gmailu, bo tam spamu Araxia nie ma, a Google cały spam wyrzuca do kosza. Problemem tych wszystkich polskich interii, WP, jak i innych serwisów jest właśnie to, że one rozsyłają reklamy, ale nie będę płacił jakiemuś śmiesznemu serwisowi jakieś większe pieniądze tylko po to, żeby on mi tych reklam nie wyświetlał. Jak mam darmową, w pełni funkcjonalną, okrzeszczaną automatycznie ze spamu przez filtry alternatywę.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

daszekmdn

#31 ·

1 likes
Transcription

Ale jeśli już mamy tą pokstę na serwisach rozsyłujących reklamy, to polecam poławić się Fender Bardem i poogarniać filtry antyspamowe, które możemy sobie dostosować, jak na przykład mam z intarią, że po prostu nie wyświetlają mi się od nich wiadomości, tylko automatycznie trafiają do folderu spam.

lukasz1993258

#32 ·

Transcription

A to ciekawe jest to, co dasz odmówić. Ciekawe.

lukasz1993258

#33 ·

Transcription

Słuchajcie, jakiś czas temu poczta interia.pr zmieniła totalnie wygląd i szczerze powiedziawszy ten wygląd mi się nie podoba. Jest ciężki trochę do ogarnięcia, przedtem było fajnie zrobione, tak teraz jest trochę ciężej. Cóż, zainstaluję sobie chyba Thunderbirda.

daszekmdn

#34 ·

1 likes
Transcription

Wszystko co od interii jest złe. Ja nie lubię interii, reklamy tam wciskają i nikomu to niepotrzebne jest.

lukasz1993258

#35 ·

Transcription

Ale Daszku, wiesz, no, zasadniczo, że tak powiem, interia.pl była dostępna i to bardzo fajnie ta strona była, ale od paru, chyba od tygodnia albo od dwóch tygodni to wszystko uszkodzili. Od dwóch tygodni znaczy się.

matid25

#36 ·

Transcription

A w ogóle co do poczty mam pytanie, czy jakoś da się z innego komputera wyeksportować dane Tandemberta i zaimportować sobie na drugi komputer? Gdyż moja koleżanka ma taki problem, że na jednym komputerze ma wszystkie ustawienia, które tak chciała, a na drugim komputerze zainstalowała sobie Tandemberta i ma tak, że jakoś nie wszystkie maile jej się ściągnęły, czy coś takiego. Czy da się jakoś to zaimportować, żeby wszystkie maile, gdzie tam miałek jest zapisane, czy coś takiego, żeby to jej się wszystko ściągnęło, czy jest jakaś taka możliwość, nie wiem. Napęd drive'a zaimportować, czy na jakieś konto Firefox, czy coś takiego, że w ogóle jest taka możliwość?

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Lowca_Androidow

#37 ·

Transcription

a w ogóle to tak da się wystarczy skopiować dwa katalogi i potem je wkleić do komputera drugiego a ścieżki Ci prześlę na priwa

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

lukasz1993258

#38 ·

Transcription

A ja na razie się wycofiłem w trochę inny sposób, ponieważ z racji tego, że od dwóch albo trzech tygodni poczta nie jest za bardzo dostępna, tak jak była kiedyś, to na chwilę obecną pozostało mi wiadomości przeglądać albo przez iPhona, albo przez Mozilla Thunderbird. I tyle. Z usuwaniem przez iPhona to też jest bardzo prosty sposób, tylko że akurat interia ma to do siebie, że w ciągu, na przykład, jeżeli na przykład dzisiaj usuniemy sobie wiadomości wszystkie i mamy skrzynkę pustą, to w przeciągu czterech, pięciu dni, a nawet i sześciu jest osiemdziesiąt parę wiadomości. I to zazwyczaj są reklamy, których nie idzie się zazwyczaj pozbyć, także. Ale jakoś sobie na chwilę obecną radzę, chociaż to jest ciężkie, bo wtedy, kiedy ta strona była, to ona była bardziej dostępna, a teraz to się trochę zmieniło. No ale tyle. Pozdrawiam.

Lowca_Androidow

#39 ·

1 likes
Transcription

Właśnie dlatego nie korzysta się z interii poczty, tylko Gmail, ewentualnie Outlook.com, bo tam reklamy w ogóle nie przychodzą, nie ma reklam, nawet w darmowej poczcie.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

lukasz1993258

#40 ·

Transcription

Trzeba będzie w końcu pomyśleć nad całkowitym przyniesieniem się z Intel'i.

Poprzednia 2 / 4 Next