Transcription
Witam Was w kolejnym wątku. Dawno tutaj nie tworzyłem żadnego wątku głosowego, w związku z powyższym robię to. Tutaj podyskutujmy sobie o poczcie, na jakiej macie maila. Ja mam na interne i muszę powiedzieć, że jestem z tego bardzo zadowolony. Mam już od 2010 roku tą pocztę i na nią nie narzekam, naprawdę. Jak ktoś jest chętny, to mogę też pomóc skonfigurować, aczkolwiek nie wiem, jak to teraz wygląda do końca, bo niestety, ale, że tak powiem, problem jest z tego typu, że jeżeli się utworzy konto teraz na interne, no to niestety jest nowy wygląd poczty i nie można przejść na stary wygląd poczty, co to jest trochę takie uciążliwe. No, ale myślę, że... Myślę, że... ...da się z tego korzystać, aczkolwiek mi nowy wygląd poczty tej interne nie za bardzo mi odpowiada, w związku z powyższym ja mam jeszcze na starym tak wyglądzie. Jedyna wada to taka, że niestety są reklamy i tego przychodzi bardzo dużo, nie idzie się tego pozbyć. No, ale to ja już tak nie jestem uciążliwy, bo mógłbym używać Thunderberta, ale mi się nie chce, więc mogę przez stronę spokojnie wysyłać maile, załączniki, odbierać, czytać, etc. Miałem jeszcze pocztę na O2, ale zrezygnowałem z niej. A Wy? Jaką macie pocztę? I z czego macie maila? Pozdrawiam.