To nie pisz jak nie znasz, kurcze, ja też mogę zaspamować wpisami, żę nie znam z tego czy tamtego banku. Nawet ci dam jedną pisankę jak przestaniesz się tak rozdrabniać na te wpisy, jeśli ją teraz dostanę.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Ja znam jedną osobę, ale wydaje mi się, że nie wszystko robi sama na tym koncie, więc trudno powiedzieć jak jest z dostępnością. Sama jestem w Inteligo, tam też byłam testerką, i w MBanku, też jestem zadowolona
Aa, jeszcze o stronie mojego banku. No to nie korzystałam dawno, naprawdę dawno, ale gdy to robiłam, wszystko było czytelne, jasne i proste do ogarnięcia.
A obrajlowiony bankomat i gadający mega głośno po szwedzku miałam na Erasmusie. Fajny był, byłam w stanie zupełnie samodzielnie go ogarnąć, mimo, że nie był po polsku :)
A ja np. jestem chyba jedyna tutaj, która ma konto w ING i nadal potwierdzam, że bardz sobie chwalę. Myślałam o przejściu do MBanku, bo oprocentowanie na koncie oszczędnościowym w ING jest śmieszne, ale w MBanku chyba lepiej nie będzie, więc już zostanę, bo mi dobrze. :)