EltenLink

#181 magmar

Bankomaty obrajlowione z panelem dotykowym to jakaś masakra.

Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
2021-04-08 12:23

#182 pajper

Ile ja się naczekalem, aż zbierzecie tę pisankę. :D
Wśród Eltenowiczów zdecydowanie króluje bank, którego sam używam, czyli mBank. Wiem o tym, bo tak na oko co druga wpłata na Eltena to przelew wewnętrzny. Ja sobie dostępność bardzo chwalę, a aplikacja na iOS jest bardzo dostępna z jednym tylko problemem, że gdy wysyłamy przelew nie da się zmusić gadacza do czytania cyfr numeru konta docelowego przy nawigowaniu. Więc trzeba wpisać na oko i dopiero gdy cały numer konta jest wpisany, można sprawdzić, czy dobrze.
Ale pomijając ten jeden detal, nie mam z tą aplikacją żadnych problemów. A i strona dla mnie jest dość prosta.

Konto Fundacji będzie zakładane w PKO (najlepsza oferta) i mam nadzieję, że tu żadnych niespodzianek niedostępnościowych nie będzie.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#183 magmar

BGŻu.

Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#184 Zuzler

Bo PEKAO SA to i inni ludzie by nie polecili, jeśli o tym mówisz.

#185 Zuzler

Znaczy PB czy SA, bo mi się zawsze merda, który który?

2021-04-08 12:24

#186 pajper

Słyszałem, że S.A. już nie ma, ale może to tylko plotka.
BP.

#StandWithUkraine

2021-04-08 12:24

#187 Zuzler

Aa, no to jak o BP chodzi, to faktycznie, podobno nie ma problemów.

Edited 2021-04-08 12:29

#188 Agata.d

Ja korzystam z PKOBP. Strona jest dostępna, aplikacja też, zarówno na IOS, jak i na android, obsługa miła, infolinia czynna całą dobę. Jestem zadowolona.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2021-04-08 12:30

#189 pajper

To miejmy nadzieję, że powiem to samo, @Agata.d. :)

#StandWithUkraine

2021-04-08 12:32

#190 Agata.d

Myślę, że tak. Ja mam u nich konto od czerwca i jak dotąd nie mam na co narzekać. Mam nadzieję, że taki stan rzeczy się utrzyma. Też w ciemno sobie tam konta nie założyłam, pare osób mi polecało.
-- (pajper):
To miejmy nadzieję, że powiem to samo, @Agata.d. :)

--

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2021-04-08 12:41

#191 denis333

oo. @zuzler. Witaj w klubie. ja też jestem szczęśliwym użytkownikiem credit agricole.
Aplikacja może i mało wygodna, ale do wszystkich informacji jesteśmy w stanie się dostać.
Co ciekwe, lepiej moim zdaniem korzysta się z poziomu androida niż Ios. Mam porównanie o tyle, że do niedawna korzystałem z Iphonea, a teraz sytuacja zmusiła mnie na zejście z drzewka i wstąpienie do cukiernii. Jedyny problem, jaki miałem na iphone to niemożność potwierdzania przelewów za poocą wprowadzonej jakoś z kilka miesięcy temu mobilnej autoryzacji. na szczęście na androidzie to działa bez problemowo.
No i w samej aplikacji brakuje mi powiadomień o przelewach, i innych waznych zmianach na moim koncie. To przychodzi w dalszym ciągu tylko i wyłącznie po przez sms.
Niby pierdoła, ale czasem wolał bym sobie z poziomu powiadomienia kliknąć w appkę, i dokładnie wiedzieć, co jest grane.

2021-04-08 12:55

#192 Monia01

To się da zrobić, ale nie pamiętam jak. Pogrzeb troszkę

-- (Zuzler):
a jeszcze jeden mam problem: ni cholerę nie wiem jak uaktywnić konto oszczędzam. Może ktoś wie czy to się da z poziomu apki czy trzeba skontaktować się z bankiem?

--

🇺🇦 🇵🇱
2021-04-09 15:11

#193 nuno69

Też używam IKO.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2021-04-09 20:28

#194 violinist Archived

ja też sobie chwalę bardzo mbank, dla mnie ten serwis transakcyjny jest super i nie narzekam na niego, natomiast strasznie irytują mnie te głupie reklamy o kredytach itp. Jak chcesz magmar mogę ci jakoś pomóc w obsłudze.
-- (magmar):
Nie znam od 12 lat jestem w Mbanku i sobie chwalę.

--

2021-04-09 23:05

#195 misiek

Jest przecież Pko sa.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2021-04-10 19:52

#196 piter9521

To się pisze pekao s.a.

-- (misiek):
Jest przecież Pko sa.

--

2021-04-10 20:50

#197 Pitef

Ja zostałem wywołany do tablicy przez SanKlip. Tak, mam CA, aplikacja na andka śmiga jak szalona, co do historii transakcji, po zalogowaniu klikamy na nasz rachunek czyli powinno czytać: 1 Konto, nr jakiś tam, dostępne środki. Po wejściu w to, pojawia się cała lista tranzakcji. Strona oczywiście też dostępna, kolejnego odbiorcę możemy dodać z głównego menu/ odbiorcy o ile się nie mylę. W razie pytań, zapraszam.

Sygnatura? A co to jest i do czego :D
2021-04-17 13:29

#198 fantasma467

Mam PKO BP, i jestem bardzo zadowolona z korzystania na stronie i w apce.

2021-04-18 15:25

#199 cinkciarzpl

Było, wywalić.
Appka credit agricole. Da się zautoryzować operację inaczej niż kodem? Podobno niedostępny.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2021-05-17 19:44

#200 Monia01

Ale co tam jest niedostępne? :O

🇺🇦 🇵🇱
2021-05-17 19:46