Banki
Wróć do Inne#161 magmar
Podobno Mbank z iphonem działa gorzej niż z androidem, ale nie chcę siać plotek.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#162 Zuzler
Dostępni są na pewno, bo znam parę osób, które mają i nie narzekały nigdy.
#163 magmar
Ja nie znam nikogo z naszych, kto korzysta z Santandera.
#164 Zuzler
Ee znasz, tylko Ci się nie chwalili. :)
#165 magmar
Możliwe.
#166 lwica
Ja chyba też nie znam naszych ludzi korzystających z niego, nie mniej jednak sama mam zamiar założyć sobie konto właśnie w nim. :)
#167 balteam
To nie pisz jak nie znasz, kurcze, ja też mogę zaspamować wpisami, żę nie znam z tego czy tamtego banku. Nawet ci dam jedną pisankę jak przestaniesz się tak rozdrabniać na te wpisy, jeśli ją teraz dostanę.
#168 magmar
CO sądzicie o obrajlowionych bankomatach?
#169 Wiolinistka
Ja znam jedną osobę, ale wydaje mi się, że nie wszystko robi sama na tym koncie, więc trudno powiedzieć jak jest z dostępnością.
Sama jestem w Inteligo, tam też byłam testerką, i w MBanku, też jestem zadowolona
#170 Zuzler
Aa, jeszcze o stronie mojego banku. No to nie korzystałam dawno, naprawdę dawno, ale gdy to robiłam, wszystko było czytelne, jasne i proste do ogarnięcia.
#171 magmar
Baltean chciałam tylko powiedzieć, że nie słyszałam o dostępności tego banku.
#172 Wiolinistka
A obrajlowiony bankomat i gadający mega głośno po szwedzku miałam na Erasmusie. Fajny był, byłam w stanie zupełnie samodzielnie go ogarnąć, mimo, że nie był po polsku :)
#173 Julitka
A ja np. jestem chyba jedyna tutaj, która ma konto w ING i nadal potwierdzam, że bardz sobie chwalę.
Myślałam o przejściu do MBanku, bo oprocentowanie na koncie oszczędnościowym w ING jest śmieszne, ale w MBanku chyba lepiej nie będzie, więc już zostanę, bo mi dobrze. :)
#174 Zuzler
Sądzę, że fajnie, niech sobie będą obrajlowione, tylko kompletnie mija się to z celem, gdy panel jest i tak dotykowy.
#175 magmar
Nie mogę przekonać się do BGŻ.
Wydaje mi się niezbyt dostępny.
#176 Zuzler
A potrzebny CI ten BGŻ na coś?
#177 magmar
Mój brat używa więc mam porównanie.
#178 Zuzler
Natomiast mówiące bankomaty... Mniam. PKOPB czasem ma, PEKAO też widziałam, znaczy obsługiwałam i to naprawdę eleganckockocko szło.
#179 magmar
Nie polecam go.
WYdaje mi się, że warto o tym wspomnieć na wypadek gdyby ktoś rozważał tę opcję.
#180 Zuzler
Czego?