Inna sprawa, że obecnie płatności bez pinu są do 100 zł, i nie zależy to od banku, tylko od dostawcy karty, czyli w naszym przypadku visa lub mastercart. W obu dostępne.
niestety często gęsto w taxówkach są terminale dotykowe zwłascza z firmy sumup i w tedy faktycznie jest problem. Dlatego jak już przezornie zanim zamawiam jakąkolwiek takxówkę, zaznaczam na infolini, że ma być z klasycznym terminalem a nie tym z sumupa czy jakiegoś tam innego kukla dotykowego.
Swoją drogą pisałem swego czasu do Sumup i okazała się dziwna rzecz. Można zamówić nakładkę brailowską, ale tylko jako ich klient. Innymi słowy masz termi9nal, możesz zamówić. Szkoda, że nie ma tego nigdzie na stronie tylko trzeba specjalnie się dowiadywać. Wychodzi na to, że niby zrobili, ale w zasadzie to nikt o tym nie wie i zapewne nikt nie bierze.
Credit Agricole. Używam, na Iphonie nie mam problemów, poza takim jednym drobnym. NIe wiem, jak można dodać do listy kolejny nr konta, żeby go nie wpisywać za każdym razem na nowo.
a jeszcze jeden mam problem: ni cholerę nie wiem jak uaktywnić konto oszczędzam. Może ktoś wie czy to się da z poziomu apki czy trzeba skontaktować się z bankiem?
This site uses cookies to enhance your experience.