EltenLink

#101 mimazg1

Mam konto w banku pko bp, i może się nie znam tak dokładnie, alekiedyś jak spytałam się u siebie w banku panią która mnie obsługiwała, o to czy kod z esmsa może być wymiennie stosowany z kodem z blika,, pani odparła, że do potwierdzania operacji strikte w banku są kody z smsa, a blik jest do zewnętrznych opłat. Jak np: zakupy.
Dodam, to już od siebie że i jeden i drugi sposób uwierzytelniania, jest jednorazowy. Hm... Zamiast kodów z smsa, możesz na infolinii, poprosić o przesłanie kodów z karty zdrapki dla niewidomych. Takie kody są wypisane w brajlu, jeden pod drugim. No i wtedy potwierdzenie przelewów, tranzakcji, robisz za pomocą tych kodów ze zdrapki. --Cytat (fantasma467):
To chyba prościej tym blikiem płacić bo to jednorazowy kod i można podać.

--Koniec cytatu

2019-10-18 20:53

#102 misiek

No to jak nie masz fona z nfc, lub Applepay to jesteś skazana na gotówkę, lub płaceniem kartą przy terminalu w terminalu tak jak mówią poprzednicy. Też długo nie miałem telefonu z nfc i za zwyczaj gotówka załatwiała sprawę. Dla mnie nigdy nie był to jakiś mega problem. I po co zamawiać jakieś zdrapki? Kody smsowe jednak wygodniejsze i w razie czego zawsze przecież masz pod ręką telefon, więc nie rozumiem.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-10-19 00:01

#103 Lowca_Androidow

No i bank Millenium dołczył tdo tych co to mieszają, jeszcze do niedawna był bezpośredni link - klikałem i miałem kursor w polu do wpisania millekodu, aktualnie nie ma takiej opcji, otwiera się główna strona i odszukać pole do mille kodu to klikanie i klikanie i klikanie... - masakra, po jaką cholerę zmieniają coś co funkcjonuje, nie rozumiem takiego działania i to nie tylko ze strony banku.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-10-26 15:00

#104 balteam

hm, wpisz sobie w google milenium zaloguj, pierwszy link i wchodzisz i masz pole edycji do wpisania mile kodu.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-10-26 15:31

#105 Lowca_Androidow

Balteam, oczywiście, da się, ale wcześniej w adres wpisywałem, miałem ten link w ulubionych:
https://www.bankmillennium.pl/logowanie
i od razu otwierała się strona logowania jedynie pole edycyjne do wpisania millekodu już z kursorem w tym polu, teraz tak nie jest, do tego pola trzeba się dostać tabulatorem.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-10-26 15:41

#106 Lowca_Androidow

No i już wiem, pisałem do nich i co się okazało, link już jest nieaktualny, teraz po znaku slesz na końcu, zamiast logowanie należy wpisać osobiste, aktualny link do logowania jak poniżej:
https://www.bankmillennium.pl/osobiste

2019-10-26 16:33

#107 balteam

To na przyszłość łowca, do pola edycji możesz się literą f dostać, szybciej niż tabulatorem.
edit: oczywiście w nvda

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Edited 2019-10-26 17:10

#108 Lowca_Androidow

Literką E również, ale nie o to chodzi. Kontaktowałem się z nimi i co jakiś czas zmieniają, zupełnie dla mnie to jest niejasne, ale jak widać to nie ma być jasne.

2019-10-26 18:07

#109 lwica

Dzień dobry.
Myślę o założeniu konta, ale w santanderze.
Czy ktoś mógł by się wypowiedzieć na temat tego banku?

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2020-07-10 11:01

#110 daszekmdn

Owszem :) bardzo polecam.
Obsłóga potrafi udzielić odpowiedzi na wszelkie pytania;
Strona jest w pełni dostępna;
Można ustawić pewne rzeczy tak by były wygodne.
A, i co najważniejsze nie trzeba nigdzie latać żeby po ukończeniu 18 lat zdjąć pełnomocnictwo kogoś dorosłego, odcinają je sami w dzień uzyskania pełnoletności. Nie trzeba nic przepisywać, latać kombinować, jest od ręki z automatu.
Możesz też do mnie napisać jakby coś towszystko wytłumaczę i pokażę :).

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edited 2020-07-10 11:42

#111 lwica

OO, wielkie Dzięki. :-)

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2020-07-10 12:05

#112 violinist Archived

polecam też mbank :)

2020-07-11 00:20

#113 lwica

Hm. Wiem, ale rodzicielka się uparła, żeby założyć mi konto w Santanderze, bo sama tam ma, i że on jest OK, dla tego właśnie szukałam opinii na jego temat. :-)

2020-07-11 10:22

#114 monstricek

Radze jescze popytać kogoś, kto testowaę, jak jest w tym banku z dostępnością appki mobilnej, bo czasami ona bardzo się przydaje. Ja, naprzykład, w ogule nie korzystam ze strony, tylko z aplikacji.

2020-07-11 10:24

#115 daszekmdn

Kiedyś o to ich pytałem i odpowiedzieli, że aplikacja jest dostępna, bo była testowana.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2020-07-11 11:43

#116 mucha

witam minęło już troszkę czasu a ja na dniach planuję zakładać konto polećcie banki na tą chwilę dostępne dla nas

2020-08-03 10:36

#117 sanklip

Ja myślę nad zmianą z Millenium na
Credit agricole.

Appka fajna i prosta w obsłudze,
widziałam u kolegi,
do tablicy go przywołam to się szerzej może wypowie.

Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".
2020-08-03 10:48

#118 balteam

Mucha, polecam milenium, strona jest dostępna, apka na androidzie też, do 26 roku chyba musisz zapłacić raz kartą w miesiącu żeby nie płacić za prowadzenie konta.

2020-08-03 10:56

#119 mucha

dzięki rozważę milenium w takim razie

2020-08-03 11:27

#120 magmar

Ja polecam Mbank.
Od 10 lat jestem z nimi.

Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
2020-08-03 12:00