Edukacja seksualna niewidomych plus 18
Back to W szkole i w pracy.#161 cinkciarzpl
Czas odświerzyć wątek. Czy też się spotykacie z dziewictwem wtórnym? Tzn. Ona twierdzi, że jest dziewicą ale nic na to nie wskazuje a w między czasie okazuje się, że powiedzmy ktoś ze środowiska zna tą samą i twierdzi, że spali razem? A tak wogóle, czy jest to stwierdzalne organoleptycznie? Mam swoją teorię ale może jest tu ktoś mądrzejszy?
#162 papierek
hm, że tak się wyrażę, jak trafiasz z nią do łużka to raczej czujesz czy jest dziewicą, jak już wkładasz.
#163 balteam
Ja słyszałem w drugąstronę, laska uważała, że ją ojciec zgwałcił, a okazało się, że jest dziewicą, ale to kilkadziesią lat temu, no z 20 może 30 w Usa było, jak była plaga spraw o molestowanie ojców.
Wynikało to z sugerowania psychologó, że dana dziewczyna miała jakieś trałmatyczne przeżycia w dzieciństwie.
Ale tak z wtórnym dziewictwem się nie spotkałem, teraz to takie naewt nie istotne w naszej kulturze czy ktoś dziewicą czy nie, więc i takich przypadków powinno być bardzo mało.
#164 siwy4don
Nie spotkałem się.
#165 cinkciarzpl
Papier, no to czyli faktycznie w mojej teorii coś jest. Żadko która się przyznaje do wcześniejszych kontaktów, przynajmniej te niewidome.
#166 Zuzler
Ale dlaczego?
#167 cinkciarzpl
Też chciałbym wiedzieć i w sumie mnie to zaciekawiło. Do tej pory przyznały się jawnie dwie na hm. Nie powiem ile ale powyżej palca jednej ręki :D
#168 magmar Archived
To znaczy, że nie ufa mężczyźnie, z którym godzi się na seks. Wydaje mi się, że ślepota nie ma tu nic do rzeczy bardziej cechy osobnicze.
#169 magmar Archived
Może też być tak, że kobieta nie chce spowiadać się z intymnych szczegółow, które miała w przeszłości. żeby uniknąć gawędziarstwa. Np. Staszek lubi taką czy inną pozycję.WG mnie tak powinno zostać. WYwlekając to zachowuje się nielojalne wobec partnera, z którym była w przeszłości. Znam jeszcze przypadek innej kobiety, która lubiła nagrywać wszystko łącznie ze stosunkami, które odbywała i tym często szantażowała. swoich poprzednich partnerów, ale Cinkciarzu chyba nie to miałeś na myśli:)
#170 Zuzler
Tak sobie dumam i dochodzę do wniosku, że mogą się też bać obmawiania. No bo jakże to, z tym spała, z tamtym spała... Ten tu komuś powie dalej albo się pokłócimy i zrobi to specjalnie, środowisko nieduże i zaraz gotowa może i z dupska wyssana, ale jednak wieść, że ta pani jest puszczalska.
#171 magmar Archived
To i tak wyjdzie. Świat jest mały, a lepiej żeby to powiedziała osoba zainteresowana niż "Środowisko", które lubi coś ubarwić. Ludzie gadają i będą gadać. Jak ktoś żyje w dziewictwie do ślubu zarzuca się mu fałszywą cnotliwość jak deklaruje, że lubi seks zarzuca się, że się puszcza.
#172 papierek
problem jest taki, że jak facet sobie lubi podupczyć, to mówi się, że fajny i obrotny gość. Jak kobieta lubi seks, to mówi się, że kurwa. Ja już nawet nie mówię o tych, co zdradzają. Mówię o normalnych kobitach, które od czasu do czasu na imprezie lubią przypadkowy seks. Facet będzie szanowany, że on to lachony wyrywa, a dziewczyna, no cóż.
#173 camila
Uwielbiam, jak twoja sygnaturka łączy się z niektórymi wpisami na forum. :D tak, podpisuję się ręcami i nogami pod tym. Ja czasem mówię sobie, że łatwa jestem itp, a tu raczej nie. Kobiety mają jakieś takie wyrzuty sumienia potem...
#174 Zuzler
Też się podpisuję. Debilizm to jest konkretny
#175 papierek
powiem tak, przez pryzmat moich wniosków już nauczyłem się aż tak nie cisnąć po kobietach, które lubią sobie seks. Co innego, jak mają faceta, go zdradzają na okrągło, mają niedaj boże męża, dzieci, a się dupczą na imprezach, to po takich mogę pocisnąć. Ale jak sobie jest laska, która jest wolna i jest, mówiąc pospolicie łatwa, to nic do tego. Ale nawet te bycie łatwą musi być w jakimś stylu. Ja nawet z pozycji faceta też nie z każdą dziewczyną chciałbym iść do łóżka. A jak taka dziewczyna upija się prawie do nieprzytomności, zadupczy sobie z kilkoma nieznajomymi, wstaje rano i nie wiele pamięta co i z kim i ile razy, to już jest trochę słabizna. Ja wolę raczej pamiętać, jak już ma dojść do zbliżenia, nawet jak pod wpływem.
#176 Zuzler
To już inna kwestia.
#177 magmar Archived
No tak nekrofilia to chyba żadna przyjemność.:)
#178 papierek
wiesz, nawet nie nekrofilia. Taka laska pod wpływem mocnym alkocholu nie musi leżeć, jak kłoda. Czasem nawet może se i być bardzo aktywna w łóżku, ale wcale nie znaczy, że rano będzie wszystko pamiętać.
#179 magmar Archived
Nie wiem nie miałam tego problemu:)
#180 cinkciarzpl
Dokładnie. Czasem nawet może być tak aktywna, że w trzeźwym stanie nigdy by czegoś nie zrobiła a tu chce więcej i więcej.