Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Started by Zuzler 1220 posts last post 2 years ago Closed Page 56 of 61

Polecam cytrynówkę lub wiśniówkę z colą. ;)

@zuzler potwierdzam. Przypomniałaś mi dobre czasy, jak jeszcze miałem ochotę imprezować :)

#1103 1 like

Leży sobie u rodziców moja stareń ka wieża z gramofonem. Zakurzone toto i niesprawne, oprócz radia. Podnoszę pokrywę, a na talerzu leży sobie "Darkside o the moon" Pink Floydów, Abba i któryś z albumów Led Zeppelin. Muszę sprawdzić w jakim stanie są płyty i chyba je przemyć, bo guma na talerzu rozłożyła się jak truposz w upał.

#1104 1 like

Cytrynówka dobre toto, ale zdradliwe toto
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Ja tam wolę cytryne w herbacie niż w alko. W ogule alkohol to nic dobrego.

Kazku, pochwalam, że masz taki pogląd.

#1107 Edited

A ja tam uważam, że wszystko jest dla ludzi byle kontrolować i nie przesadzać no i, ze każdy musi się wyszumieć za młodego.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1108 1 like

Brzmi to jak by był obowiązek picia alkoholu za młodu.
Ja tam też nie pochwalam.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Nie mowie ze to obowiazek tylko ze moim zdaniem kazdy ma wolna reke i chodzi tylko o to aby nie przesadzac jak ze wszystkim. Wszystko nas truje i zabija ;). Kazdy sie musi wyszumiec co oczywiscie nie oznacza ze musi pic, znam ludzi ktorzy umieja bawic sie swietnie bbez picia.

No i od wczoraj jest nowa muzyyyczka! Najnowsza płytka wleciała do jednej z moich ulubionych dyskografii.
Give me a sign.

Ależ ja pochwalam, co nie znaczy, że sobie nie pozwalam. ;)

#1112 1 like

A ja mam jeszcze inny, ogólnospołeczny postulat. Proszę nie demonizować używek alternatywnych dla alko, bo nie każdy chce pić i nie może być tak, że jedna forma zatruwania organizmu jest ok, a inne już nie są :D
Senter San

#1113 1 like

W żadnej ilości alkohol nie jest dobry dla organizmu. Inne używki również. Bez alko imprezy też mogą być świetne.
Alkohol izopropylowy dobry jest do czyszczenia elektroniki, tam się dobrze sprawdza.
Tak @daszekmdn wszystko jest dla ludzi, muchomory i jad kiełbasiany również .
-- (daszekmdn):
A ja tam uważam, że wszystko jest dla ludzi byle kontrolować i nie przesadzać no i, ze każdy musi się wyszumieć za młodego.

--

Ojej, taki radykalizm...

A po borygo się nie rzygo :P

@Kazek co do alkoholu to się z tobą zgadzam, bo sam nie piłem i nie zamierzam pić, nie mniej ten radykalizm jest za mocny. Al każdy ma prawo do własnych poglądów i tak dalej. A kawę pijesz? Herbatę? To też używki przecież.

#1117 Edited

Ależ ja też się zgadzam. Alkohol to jest wróg, a z wrogiem to wiadomo, co się robi, no nie?

Kofeina to moja dziewczyna, takiej drugiej to ni ma
Senter San

#1119 1 like

Świetny miło spędzony dzień. A do Środy w KRK :) więc jak ktoś coś, to PM.

#1120 1 like

@Rogan @Wiolinistka @Jamajka dzięki za cudny czas, który nadal trwa. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.