Księga pochwał 03.23-12.23
Wróć do Wątki archiwalne#1101 Zuzler
Polecam cytrynówkę lub wiśniówkę z colą. ;)
#1102 djdenismusic
@zuzler potwierdzam. Przypomniałaś mi dobre czasy, jak jeszcze miałem ochotę imprezować :)
#1103 MarOlk
Leży sobie u rodziców moja stareń ka wieża z gramofonem. Zakurzone toto i niesprawne, oprócz radia. Podnoszę pokrywę, a na talerzu leży sobie "Darkside o the moon" Pink Floydów, Abba i któryś z albumów Led Zeppelin. Muszę sprawdzić w jakim stanie są płyty i chyba je przemyć, bo guma na talerzu rozłożyła się jak truposz w upał.
#1104 cinkciarzpl
Cytrynówka dobre toto, ale zdradliwe toto
#1105 kazek5p
Ja tam wolę cytryne w herbacie niż w alko. W ogule alkohol to nic dobrego.
#1106 Zuzler
Kazku, pochwalam, że masz taki pogląd.
#1107 daszekmdn
A ja tam uważam, że wszystko jest dla ludzi byle kontrolować i nie przesadzać no i, ze każdy musi się wyszumieć za młodego.
#1108 mustafa
Brzmi to jak by był obowiązek picia alkoholu za młodu.
Ja tam też nie pochwalam.
#1109 daszekmdn
Nie mowie ze to obowiazek tylko ze moim zdaniem kazdy ma wolna reke i chodzi tylko o to aby nie przesadzac jak ze wszystkim. Wszystko nas truje i zabija ;). Kazdy sie musi wyszumiec co oczywiscie nie oznacza ze musi pic, znam ludzi ktorzy umieja bawic sie swietnie bbez picia.
#1110 Monte
No i od wczoraj jest nowa muzyyyczka! Najnowsza płytka wleciała do jednej z moich ulubionych dyskografii.
#1111 Zuzler
Ależ ja pochwalam, co nie znaczy, że sobie nie pozwalam. ;)
#1112 djsenter
A ja mam jeszcze inny, ogólnospołeczny postulat. Proszę nie demonizować używek alternatywnych dla alko, bo nie każdy chce pić i nie może być tak, że jedna forma zatruwania organizmu jest ok, a inne już nie są :D
#1113 kazek5p
W żadnej ilości alkohol nie jest dobry dla organizmu. Inne używki również. Bez alko imprezy też mogą być świetne.
Alkohol izopropylowy dobry jest do czyszczenia elektroniki, tam się dobrze sprawdza.
Tak @daszekmdn wszystko jest dla ludzi, muchomory i jad kiełbasiany również .
-- (daszekmdn):
A ja tam uważam, że wszystko jest dla ludzi byle kontrolować i nie przesadzać no i, ze każdy musi się wyszumieć za młodego.
--
#1114 Zuzler
Ojej, taki radykalizm...
#1115 MarOlk
A po borygo się nie rzygo :P
#1116 DJGraco
@Kazek co do alkoholu to się z tobą zgadzam, bo sam nie piłem i nie zamierzam pić, nie mniej ten radykalizm jest za mocny. Al każdy ma prawo do własnych poglądów i tak dalej. A kawę pijesz? Herbatę? To też używki przecież.
#1117 Zuzler
Ależ ja też się zgadzam. Alkohol to jest wróg, a z wrogiem to wiadomo, co się robi, no nie?
#1118 djsenter
Kofeina to moja dziewczyna, takiej drugiej to ni ma
#1119 daszekmdn
Świetny miło spędzony dzień. A do Środy w KRK :) więc jak ktoś coś, to PM.
#1120 lwica
@Rogan @Wiolinistka @Jamajka dzięki za cudny czas, który nadal trwa. :)