Księga pochwał 03.23-12.23
Wróć do Wątki archiwalne#1121 Milena132
Witaj w klubie. :D
-- (kazek5p):
Ja tam wolę cytryne w herbacie niż w alko. W ogule alkohol to nic dobrego.
--
#1122 MarOlk
Przyniosłem ozdoby świąteczne z piwnicy. Kot wniebowzięty. Zdążył już rozedrzeć worek z bombkami i rozwlec łańcuch, a teraz domaga się zabawy tym łańcuchem. Strach pomyśleć co będzie jak choinka będzie ubrana hehe.
#1123 camila
To demonizowanie to efekt ciągłego straszenia skrajnościami, nieznajomości tematu z powodu straszenia skrajnościami, braku żetelnych informacji w debacie publicznej mimo dostępu do nich łatwiejszego niż kiedykolwiek. Gdzie ta ludzka inteligencja?
Jest mi trudno, ale ociężale ruszyłam z miejsca. Trzeba się czymkolwiek zająć, bo brak celu nie przynosi nic dobrego.
#1124 Zuzler
No jak to co, przecież to piękny drapak +, Marolku.
#1125 camila
Jak to na co się przygotować? Koty uwielbiają się wspinać. To nie tylko drapak plus, ale masa sprzątania jak kot upatrzy sobie sam czubek choinki i wywróci się razem z nią. Ozdoby to wtedy najmniejszy problem - najważniejsze, by kotku się nic nie stało ;)
#1126 MarOlk
Będzie tak umocowana, że nie powinna się przewrócić. Mam tylko nadzieję, że mój patent zda egzamin.
#1127 Zuzler
Co by nie było, jeśli masz szklane bombki, to... Schowaj je głęboko do pawlacza, a na choinkę ogarnij same plastiki.
#1128 MarOlk
Wszystko jest plastikowe.
#1129 camila
Od dobrych kilku lat w rodzinnym domu ograniczamy się do stroika lub małej choinki, która stoi na stole - szczerze polecam.
#1130 MarOlk
Moja ma może z metr i też stoi na komodzie. Gdzie ja bym zmieścił takie jebutne drzewo do sufitu...
#1131 camila
To ja właśnie o takim dużym mówiłam, by uważać. Nasza świętej pamięci kotka uwielbiała święta chyba najbardziej z domowników - choinka wywracała się średnio dwa razy dziennie.
#1132 Zuzler
Ja się kiedyś obudziłam o jakiejś 5 czy 6 rano, a chwilę później byłam już w lesie, gdy zachwycony łańcuchem czy inną bombką kot zwalił do łóżka choinkę, która stała obok na stoliczku.
#1133 Natalia2000
Znalazł się pendrive którego szukałam od miesięcy.
#1134 mustafa
A było na nim coś ważnego?
#1135 daszekmdn
Kolejny fajny dzień. Spotkałem się z dawno niewidzianymi znajomymi :). Pogadałem też sobie na PMR. Ogólnie cały wyjazd na prawdę był udany. Dziś wracam z większym powerem niż wcześniej.
#1136 Puszkin
Szykują się fajne dwa tygodnie w Polsce, od 30 grudnia do 13 stycznia. :)
#1137 Natalia2000
Mustafa, notatki z pierwszego roku w policealnej.
#1138 daszekmdn
Świetny tydzień. Dużo rozmów, spotkań, odczucia, że nie jestem sam. Dziękuje wszystkim, z którymi się widziałem, którzy dali mi power do działania. No i przede wszystkim dzięki Kazek, że miałem się gdzie zatrzymać.
#1139 djsenter
Życie nie zawsze, ale czasami naprawdę jest piękne! Cieszę się, że u was też wszystko gucci :)
#1140 djdenismusic
W końcu mi się chce! I jak wszystko dobrze pójdzie to dzisiaj w końcu zrobię jakąś audycję.