Przyniosłem ozdoby świąteczne z piwnicy. Kot wniebowzięty. Zdążył już rozedrzeć worek z bombkami i rozwlec łańcuch, a teraz domaga się zabawy tym łańcuchem. Strach pomyśleć co będzie jak choinka będzie ubrana hehe.
To demonizowanie to efekt ciągłego straszenia skrajnościami, nieznajomości tematu z powodu straszenia skrajnościami, braku żetelnych informacji w debacie publicznej mimo dostępu do nich łatwiejszego niż kiedykolwiek. Gdzie ta ludzka inteligencja? Jest mi trudno, ale ociężale ruszyłam z miejsca. Trzeba się czymkolwiek zająć, bo brak celu nie przynosi nic dobrego.
Jak to na co się przygotować? Koty uwielbiają się wspinać. To nie tylko drapak plus, ale masa sprzątania jak kot upatrzy sobie sam czubek choinki i wywróci się razem z nią. Ozdoby to wtedy najmniejszy problem - najważniejsze, by kotku się nic nie stało ;)
To ja właśnie o takim dużym mówiłam, by uważać. Nasza świętej pamięci kotka uwielbiała święta chyba najbardziej z domowników - choinka wywracała się średnio dwa razy dziennie.
Ja się kiedyś obudziłam o jakiejś 5 czy 6 rano, a chwilę później byłam już w lesie, gdy zachwycony łańcuchem czy inną bombką kot zwalił do łóżka choinkę, która stała obok na stoliczku.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Kolejny fajny dzień. Spotkałem się z dawno niewidzianymi znajomymi :). Pogadałem też sobie na PMR. Ogólnie cały wyjazd na prawdę był udany. Dziś wracam z większym powerem niż wcześniej.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Świetny tydzień. Dużo rozmów, spotkań, odczucia, że nie jestem sam. Dziękuje wszystkim, z którymi się widziałem, którzy dali mi power do działania. No i przede wszystkim dzięki Kazek, że miałem się gdzie zatrzymać.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P