w edge masz 4, lae się lubi przełączyć na 3,5
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
W ogóle to jest dziwne, bo na jednym sprzęcie mam przyciski radiowe z wyborem stylu konwersacji, zaś na drugim laptopie w edge mam jedynie przełącznik, używaj gpt 4 i mogę towłączyć lub wyłączyć. Ciekawe, od czego to zależy. Bo wszędzie jestem zalogowany na jednym koncie microsoft.
Nowy sprzęt do mnie dotarł. Laptop i telefon. Teraz to wszystko zmigrować :)
INFP
Jadę do lekarza a później na jarmark świąteczny.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
MarOlk — Post 1085 of 1220
2023-12-07 09:31
1 like
Nie ma to jak pasująca sygnaturka. Jadę do lekarza... wypadłem przez okno... XD
Jeśli dopiero teraz jedziesz do Poznania, to pamiętaj, że ja Ci źle nie doradzałam. To MPK teraz namotało. -- (daszekmdn): Jadę do lekarza a później na jarmark świąteczny. --
Prezydent Poznania zaproponował by na jarmark przynieść z domu grzańca w termosie, to tak w nawiązaniu do tzw "paragonów grozy". Hmmm... ciekawa sprawa
Zuzler — Post 1088 of 1220
2023-12-07 13:53
Edited
Oszczędna rada dla oszczędnych ludzi, o co chodzi? :P
Z jednej strony trochę siara, z drugiej oszczędna rada, z trzeciej sam mam ochotę coś takiego odwalić, tzn własny prowiant sobie zabrać na taki jarmark
Młodzież wszechpolska odjaniepawliła taką "januszową wigilię" w Poznaniu, przyszli z własnym grzańcem i kanapkami
Paaanie, tam na pewno zimno jak w psiarni, więc w sumie bardzo dobry pomysł.
no to tak jak z jedzeniem swoich kanapek w maku albo na stacji, popularne w czasach szkolnych :D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Kurde, jak ja chodziłem do szkoły to Mc Donald nazywany był szumnie restauracją i wyprawa po hambuksa to było święto...
2023-12-07 15:54
Edited
Kupiłem sobie dzisiaj nową baterię do mojego laptopa Dell i kartę wi-fi na usb, która wspiera 5 ghz. Jestem zadowolony z dzisiejszego dnia.
Byłem na jarmarku i fajnie, tylko trochę drogo ale to normalne, tak czy tak polecam.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
wojtas — Post 1097 of 1220
2023-12-08 08:30
1 like
Dzisiaj koncert! Uwielbiam jubileusze, albo premiery, bo tam można dużownioskować, albo usłyszeć coś czego nigdzie indziej nie zagrają.
Markus a tak z ciekawości jaką kartę kupiłeś? Znasz firmę i model?
Miałem dzisiaj sympatyczny, produktywny i udany dzień. Na jarmark też się wybieram, najpewniej jutro.
Senter San
@DJGraco Karta to Realtek 8812BU Vireless LAN 802.11ac USB NIC.