Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Started by Zuzler 1220 posts last post 2 years ago Closed Page 19 of 61

#361 6 likes Edited

Najlepszy czas, to aktywny czas.
Wczoraj wieczorny spacer po lesie, a jutro spanie pod namiotami, ognisko i kontakt z matką naturą.
Lubię to!
Senter San

#362 1 like

Posprzątałam i znów potwierdziło się przy okazji, że jak już ruszę dupę i coś zrobię, to świat nabiera dużo bardziej wyrazistych barw. Chce mi się coś chcieć, proszę państwa. :)

#363 1 like

@Wszyscy, katar mam wiecznie, ale inne zdrowotne problemy mi dowaliły, ale przetrwałam. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Dziś zrobiłam coś i jest mi dobrze.

#365 3 likes

No, no, no, perwersyjna dziewczynka :D
-- (Milena132):

--
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

#366 1 like

Oj Senter, jak mi się marzy takie życie... :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#367 1 like

O, to widzę, mamy podobnie. :)
-- (Zuzler):
Posprzątałam i znów potwierdziło się przy okazji, że jak już ruszę dupę i coś zrobię, to świat nabiera dużo bardziej wyrazistych barw. Chce mi się coś chcieć, proszę państwa. :)

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

A ja czy posprzątam czy nie to nadal nic nie widzę :(
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Ja też, bo sprzątanie jest moją zmorą.

-- (Numernabis):
A ja czy posprzątam czy nie to nadal nic nie widzę :(

--
Große Operndiva?

Kurde, pomyślałam o tym, jak to napisałam. :)
-- (Numernabis):
No, no, no, perwersyjna dziewczynka :D
-- (Milena132):

--

--

sympatyczny, bardzo dobrze go pamiętam.

-- (Julitka):
Ostatnio mam fazę na Śpiewające Fortepiany i stwierdzam, że znowu urodziłam się za późno. :D

--
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#372 4 likes

Mimo wszelakich niedociągnięć, ten dzien nie był spalony, bo wieczorem spontaniczny wypad na przezajebisty koncert. :) <3
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#373 2 likes

Wreszcie po najcięższych egzaminach, mam na myśli matury pisemne i ustny z polskiego, nie było tak tragicznie, ów mam zdany, oczywiście wyniki pisemnych dopiero w lipcu. Jeszcze został angielski przede mną.

#374 4 likes

Spotkała mnie dziś miła niespodzianka, przy zamówieniu kawy w ziarnach dostałam śliczne dwa kubeczki w gratisie. Normalnie zrobiły mi dzień.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#375 4 likes

Jerzyki zameldowały się w Bydgoszczy, a przy okazji Piegża i Kopciuszek.

Dobrze ci. <3
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Przesyłka czeka w punkcie gotowa do odbioru.
Tak, tak, przesyłka wysłana przez Fundację Prowadnica.
Cieszę się i dziękuję.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#378 5 likes

Pięknie pachnie kwiatami na zewnątrz. Kwitną bzy i niedługo będzie można kupić konwalie. Uwielbiam konwalie, to takie pięknie pachnące kwiaty.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#379 5 likes

Końwalie? Taaak, faajne. <3

#380 5 likes

Konwalie, bzy i jaśminy. :)
Give me a sign.