Księga pochwał 03.23-12.23
Back to Wątki archiwalne#361 djsenter
Najlepszy czas, to aktywny czas.
Wczoraj wieczorny spacer po lesie, a jutro spanie pod namiotami, ognisko i kontakt z matką naturą.
Lubię to!
#362 Zuzler
Posprzątałam i znów potwierdziło się przy okazji, że jak już ruszę dupę i coś zrobię, to świat nabiera dużo bardziej wyrazistych barw. Chce mi się coś chcieć, proszę państwa. :)
#363 lwica
@Wszyscy, katar mam wiecznie, ale inne zdrowotne problemy mi dowaliły, ale przetrwałam. :)
#364 Milena132
Dziś zrobiłam coś i jest mi dobrze.
#365 Numernabis
No, no, no, perwersyjna dziewczynka :D
-- (Milena132):
--
#366 daszekmdn
Oj Senter, jak mi się marzy takie życie... :D
#367 Julitka
O, to widzę, mamy podobnie. :)
-- (Zuzler):
Posprzątałam i znów potwierdziło się przy okazji, że jak już ruszę dupę i coś zrobię, to świat nabiera dużo bardziej wyrazistych barw. Chce mi się coś chcieć, proszę państwa. :)
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#368 Numernabis
A ja czy posprzątam czy nie to nadal nic nie widzę :(
#369 skrzypenka
Ja też, bo sprzątanie jest moją zmorą.
-- (Numernabis):
A ja czy posprzątam czy nie to nadal nic nie widzę :(
--
#370 Milena132
Kurde, pomyślałam o tym, jak to napisałam. :)
-- (Numernabis):
No, no, no, perwersyjna dziewczynka :D
-- (Milena132):
--
--
#371 magmar Archived
sympatyczny, bardzo dobrze go pamiętam.
-- (Julitka):
Ostatnio mam fazę na Śpiewające Fortepiany i stwierdzam, że znowu urodziłam się za późno. :D
--
#372 lola
Mimo wszelakich niedociągnięć, ten dzien nie był spalony, bo wieczorem spontaniczny wypad na przezajebisty koncert. :) <3
#373 DJGraco
Wreszcie po najcięższych egzaminach, mam na myśli matury pisemne i ustny z polskiego, nie było tak tragicznie, ów mam zdany, oczywiście wyniki pisemnych dopiero w lipcu. Jeszcze został angielski przede mną.
#374 Agata.d
Spotkała mnie dziś miła niespodzianka, przy zamówieniu kawy w ziarnach dostałam śliczne dwa kubeczki w gratisie. Normalnie zrobiły mi dzień.
#375 Krzycha
Jerzyki zameldowały się w Bydgoszczy, a przy okazji Piegża i Kopciuszek.
#376 cinkciarzpl
Dobrze ci. <3
#377 magmar Archived
Przesyłka czeka w punkcie gotowa do odbioru.
Tak, tak, przesyłka wysłana przez Fundację Prowadnica.
Cieszę się i dziękuję.
#378 Julitka
Pięknie pachnie kwiatami na zewnątrz. Kwitną bzy i niedługo będzie można kupić konwalie. Uwielbiam konwalie, to takie pięknie pachnące kwiaty.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#379 Zuzler
Końwalie? Taaak, faajne. <3
#380 Monte
Konwalie, bzy i jaśminy. :)