Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Started by Zuzler 1220 posts last post 2 years ago Closed Page 15 of 61

#281 1 like

Kupiłam sobie głośnik MusicMan Glo?nik Soundneck BT-X50 -
Große Operndiva?

Sam nie rób smaka. Bo to takie toooopre, aż sam bym wpierdzielił asz by się tylko uszy trzęśli.

Nie róbcie smakaT. BO kasy szkoda, a opierdzielił bym jeszcze jednego taiego z grillowaną wołowinką.
<3

--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

No i diagnoza za niska temperatura ciała i typowo kocie mleczko kupione.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

U mnie też nie ma Burgerkinga, za mała dzióra to Świnoujście.

#285 1 like

pasibus lepszy, kreatywniejszy
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

Drodzy, znalazłem downloader ze spotify! I to do MP3, wav, flac m4a i cuś jeszcze. Gra to super!
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

Ale pod windows czy pod androida?
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Spotify i tak koduje dźwięk w ogg, ale fajnie wiedzieć.

Może i kreatywniejszy, ale moim zdaniem skromnym jedzenie dużo gorsze.
-- (EugeniuszPompiusz):
pasibus lepszy, kreatywniejszy

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Gdzie?

-- (Pitef):
Drodzy, znalazłem downloader ze spotify! I to do MP3, wav, flac m4a i cuś jeszcze. Gra to super!

--
Große Operndiva?

#291 3 likes

Wczoraj i dzisiaj piękna pogoda i ciepło. Wcześniej było trochę chłodno.
Give me a sign.

#292 5 likes

Nareszcie mam własną gitarę! Tylko trzeba ją nastroić i sprawdzić.
Give me a sign.

Ale grilolowana wołowinka u króla burgerów robi robotę.
Z pasibusa to ja uwielbiam ich pasikowe boxy. Onjon pasik,+serowy i japapenio robią robotę wraz z frytami lub kulkami syrowymi do tego :P

Wygląda na to, że będę żyć.

Jadę! I mnie nie będzie! najpierw Upper ground, potem powrot do Krk, potem dzień odpoczynku, a potem Wawa po metadon. ;)
ENFP

#296 1 like

A propos spotify, jest programik pod windowsa, trza go zwitaminkować ale działa. Pobrałem właśnie całą playlistę 113 utwory w mp3 320 KBPS.

#297 1 like

Balkon, choć mały to wzbogacił się o siatkę na kota i hamak brazylijski. Zdolny ten mój ojciec :D

Musify

jest też drmare music converter
Happy hacking

Wow ;)
ENFP