Księga pochwał 03.23-12.23
Back to Wątki archiwalne#261 djdenismusic
Burgery z burgerkinga może i drogie, ale wymiatają! <3
Dzisiaj jadłem italiano king ina prawdę polecam.
Podwójny kotlet wołowy, rukola, suszone pomidorki, i pyszny sos, którego nazwy nie pamiętam. Ale zrobiło mi dzień <3
#262 camila
Po co mi pixel experience jak mam pixela xD
#263 djdenismusic
Po to, żeby nie mieć problemów, o których mówisz, a jednocześnie mieć gappsy, i być może płatności google play. Choć co do tego nie jestem pewien, bo jak korzystałem na redmi 4 x to nie płaciłem zbliżeniowo tlefonem.
#264 camila
Ale chyba nie rozumiesz jednej rzeczy. Ja mam gappsy, tylko bardzo selektywne, używam tego, co mi potrzebne - i to wszystko.
#265 djdenismusic
Co kto woli. Mi tam by się nie chciało ograniczać.
Kiedyś też pierwsze co robiłem w telefonie to było wyłączanie wszystkiego co wydawało mi się nie potrzebne, a potem się okazywało że połowa rzeczy nie działa, bo coś jest zależne od jakiejś usługi na kiju, którą sobie wcześniej wyłączyłem :D
#266 skrzypenka
Dziś spędziłam świetne popołudnie. :)
#267 misiek
Mam maleńkiego kotecka. Jakaś kocica wczoraj się okociła i zostawiła go w szczelinie między oknem a ścianą, a ja się wczoraj zastanawiałem co tak piszczy, bo jeszcze nawet nie miałczy. W życiu nie pomyślał bym, że to kot. Jak do jutra przeżyje to będzie dobrze.
#268 Kuba999
Jej! Mam dostęp do nowej usługi Bing! Ale się cieszę, tylko wkurza mnie trochę to że jak się mówi coś do wyszukiwania głosowego to trzeba czekać czasami po parę minut żeby to odpowiedziało, ale ogółem jest spoko, Boże czekałam na to tak długo.
#269 Zuzler
3-4 dni raczej licz. Jak tyle przeżyje, to będzie szansa dla niego.
-- (misiek):
Mam maleńkiego kotecka. Jakaś kocica wczoraj się okociła i zostawiła go w szczelinie między oknem a ścianą, a ja się wczoraj zastanawiałem co tak piszczy, bo jeszcze nawet nie miałczy. W życiu nie pomyślał bym, że to kot. Jak do jutra przeżyje to będzie dobrze.
--
#270 Kuba999
Bardzo długo stoi usługi dzisiaj korzystałem Myślę że tak z godzinkę lub dwie, no potem coś innego porobiłem, potem znowu weszłam i bardzo fajnie się rozmawia, aż tu nagle spotkałem kolejny minus, Otóż wyświetlił mi się taki oto komunikat,Niestety, osiągnięto limit wiadomości, które możesz wysłać do usługi Bing w ciągu 24 godzin. Sprawdź ponownie wkrótce!
#271 Kuba999
I tak jestem z niej bardzo zadowolony mimo tych dwóch minusów, Polecam każdemu.
#272 Kuba999
Wow, znalazłem zarąbisty telefon! Który ma 13 200 miliamperogodzin baterii, naprawdę super, z Androidem 12, link Jest tutaj,https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-ulefone-power-armor-13-8-128gb-black?gclid=CjwKCAjwjMiiBhA4EiwAZe6jQ6jFHXfX2sqOP5_QwvVgN8zksmLP1pWPjVECxBHqh6X0ZHJeC8B2bxoC7rsQAvD_BwE
#273 Paulinux
Dżis, co to jest, wiesz że normalny telefon powinien mieć 13?
#274 Kuba999
Ja chcę mieć to coś
#275 misiek
Tak od połowy dnia gdzieś już miało mu się na jedzenie. Jestem dobrej myśli. Jeszcze ma pempowinę i jest jeszcze niewidomy.
#276 Adasadula
Czym ty się podniecasz. Telefon raczej bez wsparcia, androjeb 12.
-- (Kuba999):
Ja chcę mieć to coś
--
#277 Agata.d
Tutaj muszę się zgodzić. I bardzo żałuję, że to nie dowozi do mojego obecnego miejsca zamieszkania.
-- (djdenismusic):
Burgery z burgerkinga może i drogie, ale wymiatają! <3
Dzisiaj jadłem italiano king ina prawdę polecam.
Podwójny kotlet wołowy, rukola, suszone pomidorki, i pyszny sos, którego nazwy nie pamiętam. Ale zrobiło mi dzień <3
--
#278 Agata.d
No to trzymam kciuki.
-- (misiek):
--
#279 cinkciarzpl
Burger king taaaaaaaaaaaak.
#280 djdenismusic
Ej. Nie róbcie smaka. BO kasy szkoda, a opierdzielił bym jeszcze jednego taiego z grillowaną wołowinką.
<3