Fast edit. Mały program o wielkim sercu, nadciąga!
Back to Nowości, odkrycia, newsy#81 matius
Jakoś mnie to ominieło.
#82 miki2137
czy projekt nadal rzyje, bo od ponad pul roku jest cisza
#83 miki2137
okej, czyli hyba nie...
#84 Krystian43
zdechł, pytałem go osobiście to nawet nic mi o nim nie wspominał ale nawet 7 dni w piekle i inne jego projekty zdechły, teraz jest na studiach i nie zanosi się na reaktywację projektów
#85 DJGraco
@Krystjan, tonie są studia tylko studium, a to różnica :D.
Wiem, bo jestem z nim w kontakcie i nawet mieszkamy razem w internacie
#86 misiek
Po pierwsze co za różnica w tym wątku co to jest o ile to w ogóle dla kogoś ważne w jakiś sposób? A po drugie masz potwierdzone informacje, że zdechł? Bo jeśli nie to może nie wprowadzaj w błąd.
#87 daszekmdn
Jak ma studia studium czy inne studio to tak bywa. Życie lepsze niż klepanie kodu za free.
#88 DJGraco
@Misiek ja wiem, że to nie jest takie istotne. Ale gdybym tego nie sprostował to niektóre fałszywe informacje mogłyby być powielane, bo wiesz, przeczytałem w jakimś wątku na eltenie, że no, Pates jest na jakiś studiach. Ciekawe jaki to kierunek itd. A moim zdaniem wszelkie nieprawidłowe informacje od razu lepiej naprostować. I ja rozumiem że to mogło być przejęzyczenie albo po prostu złe zrozumienie kolegi @Patesa.
#89 Adasadula
Sam mowił o płatnościach jakichś tam, so nie tak za free
-- (daszekmdn):
Jak ma studia studium czy inne studio to tak bywa. Życie lepsze niż klepanie kodu za free.
--
#90 misiek
Ale kogo to interesuje w wątku o programie?
-- (DJGraco):
@Misiek ja wiem, że to nie jest takie istotne. Ale gdybym tego nie sprostował to niektóre fałszywe informacje mogłyby być powielane, bo wiesz, przeczytałem w jakimś wątku na eltenie, że no, Pates jest na jakiś studiach. Ciekawe jaki to kierunek itd. A moim zdaniem wszelkie nieprawidłowe informacje od razu lepiej naprostować. I ja rozumiem że to mogło być przejęzyczenie albo po prostu złe zrozumienie kolegi @Patesa.
--