EltenLink

Fast edit. Mały program o wielkim sercu, nadciąga!

Back to Nowości, odkrycia, newsy

#81 matius

Jakoś mnie to ominieło.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2023-11-07 23:23

#82 miki2137

czy projekt nadal rzyje, bo od ponad pul roku jest cisza

2024-08-17 15:14

#83 miki2137

okej, czyli hyba nie...

2024-09-16 18:38

#84 Krystian43

zdechł, pytałem go osobiście to nawet nic mi o nim nie wspominał ale nawet 7 dni w piekle i inne jego projekty zdechły, teraz jest na studiach i nie zanosi się na reaktywację projektów

tylko ja jestem tu widzącą osobą :D
2024-10-28 19:11

#85 DJGraco

@Krystjan, tonie są studia tylko studium, a to różnica :D.
Wiem, bo jestem z nim w kontakcie i nawet mieszkamy razem w internacie

Edited 2024-10-28 19:18

#86 misiek

Po pierwsze co za różnica w tym wątku co to jest o ile to w ogóle dla kogoś ważne w jakiś sposób? A po drugie masz potwierdzone informacje, że zdechł? Bo jeśli nie to może nie wprowadzaj w błąd.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2024-10-29 01:03

#87 daszekmdn

Jak ma studia studium czy inne studio to tak bywa. Życie lepsze niż klepanie kodu za free.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2024-10-29 06:59

#88 DJGraco

@Misiek ja wiem, że to nie jest takie istotne. Ale gdybym tego nie sprostował to niektóre fałszywe informacje mogłyby być powielane, bo wiesz, przeczytałem w jakimś wątku na eltenie, że no, Pates jest na jakiś studiach. Ciekawe jaki to kierunek itd. A moim zdaniem wszelkie nieprawidłowe informacje od razu lepiej naprostować. I ja rozumiem że to mogło być przejęzyczenie albo po prostu złe zrozumienie kolegi @Patesa.

2024-10-29 10:29

#89 Adasadula

Sam mowił o płatnościach jakichś tam, so nie tak za free

-- (daszekmdn):
Jak ma studia studium czy inne studio to tak bywa. Życie lepsze niż klepanie kodu za free.

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
Edited 2024-10-29 16:27

#90 misiek

Ale kogo to interesuje w wątku o programie?
-- (DJGraco):
@Misiek ja wiem, że to nie jest takie istotne. Ale gdybym tego nie sprostował to niektóre fałszywe informacje mogłyby być powielane, bo wiesz, przeczytałem w jakimś wątku na eltenie, że no, Pates jest na jakiś studiach. Ciekawe jaki to kierunek itd. A moim zdaniem wszelkie nieprawidłowe informacje od razu lepiej naprostować. I ja rozumiem że to mogło być przejęzyczenie albo po prostu złe zrozumienie kolegi @Patesa.

--

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2024-10-29 18:35