Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
zdechł, pytałem go osobiście to nawet nic mi o nim nie wspominał ale nawet 7 dni w piekle i inne jego projekty zdechły, teraz jest na studiach i nie zanosi się na reaktywację projektów
Wczytywanie sygnatury nie powiodło się (kod błędu: 0x500), skontaktuj się z zespołem elten aby zgłosić błąd.
Po pierwsze co za różnica w tym wątku co to jest o ile to w ogóle dla kogoś ważne w jakiś sposób? A po drugie masz potwierdzone informacje, że zdechł? Bo jeśli nie to może nie wprowadzaj w błąd.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
@Misiek ja wiem, że to nie jest takie istotne. Ale gdybym tego nie sprostował to niektóre fałszywe informacje mogłyby być powielane, bo wiesz, przeczytałem w jakimś wątku na eltenie, że no, Pates jest na jakiś studiach. Ciekawe jaki to kierunek itd. A moim zdaniem wszelkie nieprawidłowe informacje od razu lepiej naprostować. I ja rozumiem że to mogło być przejęzyczenie albo po prostu złe zrozumienie kolegi @Patesa.
Ale kogo to interesuje w wątku o programie? -- (DJGraco): @Misiek ja wiem, że to nie jest takie istotne. Ale gdybym tego nie sprostował to niektóre fałszywe informacje mogłyby być powielane, bo wiesz, przeczytałem w jakimś wątku na eltenie, że no, Pates jest na jakiś studiach. Ciekawe jaki to kierunek itd. A moim zdaniem wszelkie nieprawidłowe informacje od razu lepiej naprostować. I ja rozumiem że to mogło być przejęzyczenie albo po prostu złe zrozumienie kolegi @Patesa.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
This site uses cookies to enhance your experience.