Nie uruchamiajcie tego w domu! Zwrocenie nulla z tej funkcji całkowicie blokuję klawiaturę. Przykłąd jest po to żeby pokazać że od razu patrząc na to gołym okiem widac że coś jednak nie jest jak trzeba
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Może kiedyś się wywiąże? Ja wiem jak tojest, sam kombinowałem kiedyś i chciałem wziąć do mordy więcej niż byłem w stanie połknąć. Nie niszczcie chłopaka :)
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
@Żywek jeszcze nie. Co do generalnego projektu, plany się zmieniły. Teraz, robię to wszystko inaczej. Powstaną wsumie dwie rzeczy. Fast note, czyli fast edit taki, jak go opisuję w wersji free. Będzie się to wliczać w pakiet narzędziowy fast tools, w którym będą np jeszcze fast checker do sprawdzania parametrów komputera, fast recorder prosty dyktafon, fast audio program do prostej edycji audio, etc. Haptic note czyli to, co będzie fast editem w wersji płatnej jakby.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Edycja audio ma być prosta do bólu. Zmiana głównie rate/pitch pliku przez kilka algorytmów, do tego ewentualne rewerse i wycinanie kawałków. @Graco co masz do ffm pega?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
super Pates. Pewnie ci sie nie uda ale pracuj chlopie, nauczysz sie na pewno wiele chociazby przy prototypowaniu takiej ppki, anawet jak nic nie napiszesz