Fundacja Prowadnica otwiera sklep Internetowy
Back to Na zakupach#121 nuno69
A gdzie powinny się znaleźć, tak na przyszłość?
#122 nuno69
Bo zapomniałęm jeszcze o jednym ważnym, produkty nie są naglowkami. Teraz jak jest ich parę na krzyż to nie jest problem ale kiedyś może to się tym problemem stać
#123 Julitka
Chyba faktycznie tutaj. Co do nagłówków, to raczej się to nie zmieni. Na większości sklepów, które znam, nie ma tak uszeregowanych produktów. A nasz stoi na Shopperze. Nagłówki w domyśle służą raczej do tego, żeby skakać po sekcjach strony, a nie po produktach. Chociaż i tutaj są wyjątki, bo widziałam i takie sklepy z nagłówkami.
#124 Postukujacy
Motywacyjne kopniaki działają, jak najbardziej, jednak ich rozdawanie też powinno być przemyślane. Moim zdaniem w tym miejscu takie uwagi wpisują się w ciągłośc dyskusji, czym jednak bardzej szkodzą niż motywują. Sygnał jest ciągły, będzie odebrany razem z całą falą wylanego tutaj hejtu. Miejsce właściwe i rozumiem, sam miałbym problem kiedy z tym wyskoczyć, by nie zostać odebranym źle. W takiej sytuacji po prostu skorzystałbym z maila czy innej formy kontaktu na priv. Po prostu zły czas i to pójdzie nie w tą stronę co trzeba.
-- (nuno69):
Mi tam zajęło trochę czasu zrozumienie tego, ale jak jesteś czegoś/kogoś fanem i kogoś/coś zbyt mocno popierasz to też moze dojść do paradoksu gdy tej jednostce szkodzisz.
--
#125 Julitka
Pójdzie w dobrą, nie ma co się denerwować. Pogoda piękna się kroi, a nad sklepem prace na wakacje się planuje. :)
#126 magmar
Po co, skoro dostałam numer przesyłki?
-- (daszekmdn):
Zrób graffiti na bloku i jeszcze 500 takich wątków / postów.
--
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#127 daszekmdn
Żeby Ci się tak nie nudziło. :P
#128 magmar
Stać mnie na obiektywizm.
SKoro nie ma potrzeby, sytuacja się rozwiązała nie będę spamować, jeśli dajmy na to Ty zawalisz w analogicznej sytuacji będę szukała Cię wszędzie gdzie się da.
-- (daszekmdn):
--
#129 Krzycha
Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni.
-- (daszekmdn):
--
#130 daszekmdn
Nie spamujcie a nie będziecie zbanowani.
#131 Paulinux
Nie żyjcie, a nie umrzecie. Sorry udzieliła mi się ogólna dramowa beka.
#132 magmar
Nie sprzedawajcie, a nikt Was nie będzie nachodził.
#133 Numernabis
Napisał spamer do spamera
-- (daszekmdn):
Nie spamujcie a nie będziecie zbanowani.
--
#134 daszekmdn
Ciekawe gdzie ja spamuję tymsamym w kółko i robię ogólną dramę o brak odpowiedzi ze sklepu gdzie pracuje kilka osób na krzyż.
#135 magmar
WIększość sklepów szczególnie internetowych ma napisane na stronie godziny kontaktu.
Fundacją zarządzają 4 osoby, nie tylko Dawid.
#136 nuno69
No włąśnie teraz spamujesz @Daszek
#137 nuno69
@Julitka no i git, argument przyjmuję, chociaż się nie zgadzam. W X-Komie, na Allegro naglowki sa produktami
#138 Krzycha
W wielu sklepach są. Na Notino na przykład. Dużo łatwiej się tak przegląda.
#139 Numernabis
Kilka postów zbędnych można uznać za spam, nawet tutaj post 127
-- (daszekmdn):
Ciekawe gdzie ja spamuję tymsamym w kółko i robię ogólną dramę o brak odpowiedzi ze sklepu gdzie pracuje kilka osób na krzyż.
--
#140 piecberg Banned
Każda krytyczna uwaga to: hejt, spam albo trauma. Boże co za mięczaki.
-- (magmar):
WIększość sklepów szczególnie internetowych ma napisane na stronie godziny kontaktu.
Fundacją zarządzają 4 osoby, nie tylko Dawid.
--