Bo zapomniałęm jeszcze o jednym ważnym, produkty nie są naglowkami. Teraz jak jest ich parę na krzyż to nie jest problem ale kiedyś może to się tym problemem stać
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Chyba faktycznie tutaj. Co do nagłówków, to raczej się to nie zmieni. Na większości sklepów, które znam, nie ma tak uszeregowanych produktów. A nasz stoi na Shopperze. Nagłówki w domyśle służą raczej do tego, żeby skakać po sekcjach strony, a nie po produktach. Chociaż i tutaj są wyjątki, bo widziałam i takie sklepy z nagłówkami.
Motywacyjne kopniaki działają, jak najbardziej, jednak ich rozdawanie też powinno być przemyślane. Moim zdaniem w tym miejscu takie uwagi wpisują się w ciągłośc dyskusji, czym jednak bardzej szkodzą niż motywują. Sygnał jest ciągły, będzie odebrany razem z całą falą wylanego tutaj hejtu. Miejsce właściwe i rozumiem, sam miałbym problem kiedy z tym wyskoczyć, by nie zostać odebranym źle. W takiej sytuacji po prostu skorzystałbym z maila czy innej formy kontaktu na priv. Po prostu zły czas i to pójdzie nie w tą stronę co trzeba.
-- (nuno69): Mi tam zajęło trochę czasu zrozumienie tego, ale jak jesteś czegoś/kogoś fanem i kogoś/coś zbyt mocno popierasz to też moze dojść do paradoksu gdy tej jednostce szkodzisz.
Stać mnie na obiektywizm. SKoro nie ma potrzeby, sytuacja się rozwiązała nie będę spamować, jeśli dajmy na to Ty zawalisz w analogicznej sytuacji będę szukała Cię wszędzie gdzie się da.
-- (daszekmdn): Żeby Ci się tak nie nudziło. :P
--
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Kilka postów zbędnych można uznać za spam, nawet tutaj post 127 -- (daszekmdn): Ciekawe gdzie ja spamuję tymsamym w kółko i robię ogólną dramę o brak odpowiedzi ze sklepu gdzie pracuje kilka osób na krzyż.
--
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Każda krytyczna uwaga to: hejt, spam albo trauma. Boże co za mięczaki. -- (magmar): WIększość sklepów szczególnie internetowych ma napisane na stronie godziny kontaktu. Fundacją zarządzają 4 osoby, nie tylko Dawid.
--
Męszczyźni zdradzają a kobiety są tylko wierne w literaturze.
This site uses cookies to enhance your experience.