W jesieni nie wiem, czy to nie zostanie usunięte, bo właściwie wszystkie utwory, które tutaj były, wyłącznie z moimi, zostały usunięte.
Może czyścili wątki albo coś, nie wiem co się stało, ale możliwe, że było czyszczenie.
No troszkę się z jednej strony nie ma co dziwić, że te utwory będą usunięte lub zostały usunięte, no bo to jednak w jakimś stopniu, jeżeli chodzi o fora, no to zajmuje to miejsce na serwerze, co innego częściowo blog, a co innego forum.
Albo to zostanie zrobione po prostu tak, że będzie można tu wrzucać tylko urywki danego utworu.
Tego to nie wiadomo.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
No tutaj jak już jest ten wątek, bo ten wątek oczywiście ja stworzyłem,
ale to już x czas temu, jak jeszcze nie było takich możliwości na tym LTE, jakie są teraz,
no to tutaj dobrze byłoby zrobić w ustawieniach tej grupy tak, żeby tutaj można było nagrywać maksymalnie 10 czy 20 sekund,
żeby można było wrzucać tylko muzykę, tak jak wrzuca się dzwonki na telefon, czyli w formie takiej jakby dzwonka.
I to myślę, że to mogłoby być lepszym rozwiązaniem, bo takie kilkusekundowe czy kilkunastusekundowe fragmenty utworu,
znaczy się, myślę, że w zupełności by aż tak nie zajmowały miejsca na to,
na serwerze, a niestety, ale tak mi się wydaje, że ten serwer LTE nowy czasami ma pewne odchyły,
zwłaszcza kiedy jest zalogowanych więcej niż 80 użytkowników i jeszcze wtedy, kiedy są użytkownicy na konferencjach,
bo wtedy no są mega problemy, żeby zrobić na LTE cokolwiek.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
No dobra, no to w sumie macie rację.
Mi się też tak wydaje.
To ja najwyżej podam tytuły tych tracków, gdyby one zostały usunięte, to ja po prostu podam tytuły i każdy może sobie w Internecie wklepać i znaleźć.
Pierwszy track to był Alchemist Project, Krishna, Radio Edit.
Drugi track to był Deimos and Relative, Don't Close Your Eyes.
I ostatni track to był East Clubes, Silence.
Od moderacji: 1. NIE! WRZU! CA! MY! tutaj piosenek z uwagi choćby na regulamin portalu, który tego zabrania. 2. Co za tym idzie, wszystkie piosenki czy ze wpisów, czy wrzucone jako załączniki będą usuwane, jak będzie trzeba, to i z wrzucającymi razem. 3. Nieznajomość regulaminu grupy nie zwalnia z odpowiedzialności za łamanie go. \ 4. Jak widać, forum zostało zmienione w mieszane, zatem możecie po prostu pisać albo wygadać się, a potem wkleić we wpisie tekstowym linki do Youtube z podpisami do czego prowadzą.
bez sensu, bo nie wszucając całego utworu nie łamiemy prawa, udostępniając link do youtube równieżnie, bo tojużudostępniony materiał.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Może tym razem coś upoluję, choć wątpię, znając mój refleks, nic z tego nie będzie.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Ale jeśli o wspomnienia muzyczne chodzi, proszę bardzo, koncert Skunk Anansie w 2014 r. 8 marca w Poznaniu.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Jak chodzi o muzyczne wspomnienia to akurat konkretnych nie mam, ale pamiętam, że bardzo lubiłem słuchać Muzycznego radia bis z Elbląga, niestety już nieistniejącego i to z nim dużo wspomnień mam i wiele fajnych piosenek tam poznałem.
Ja powiem teraz tak, jeszcze co do wspomnień muzycznych, ponieważ chyba tutaj tego nie poruszałem, ale bardzo dobrze też wspominam sobie na przykład audycję Estate of Trance, która jest nadawana do dnia dzisiejszego.
Jeżeli chodzi o takie wspomnienia z lat, że tak powiem, dziecinnych, no to tutaj akurat bardzo duży wpływ na mnie, jeżeli chodzi o wspomnienia z dzieciństwa i jeżeli chodzi o muzykę, no to miały, a właściwie była to seria koncertów, hity na czasie.
W szczególności rok 2007 bardzo mi zapatrzył.
Także akurat o tym teraz mówię, ponieważ przed chwilą na YouTubie znalazłem jeden koncert właśnie z hitów na czasie ze Szczecina z 5 sierpnia, tak mi się teraz przypomniało.