rozmowy o seksie [18+]
Back to Związki i seks [18 plus]#1 kamil33
witajcie serdecznie. Jak w temacie. krótko i na temat. czy rozmowy o seksie sprawiają wam trudność, macie jakieś opory, czujecie wstyd lub zarzenowanie? czy lepiej rozmawiać ze swoją partnerką/partnerem...a może być bardziej otwartym? Mi to jakoś bez wiekszej różnicy mówiąc szczerze.
#2 misiek
Jeejku, a czego tu się wstydzić? Czy żyjemy w średniowieczu?
#3 Zuzler
No wiesz, to jednak sprawy dość intymne, oczywiście, że nie każdy i nie zawsze będzie o tym rozmawiać, ot, np. ja na zbytnią wylewność się nie mam zamiaru silić w miejscu, gdzie nie dość, że wielu ludzi wie, kim jestem, to jeszcze każdy pajac z internetów będzie mógł moje słowa znaleźć. Czyli na Eltenie, innymi słowy, nie zamierzam rozmawiać o tym, co mnie osobiście dotyczy.
#4 kamil33
no wiadomo na forum to mało konfortowa sytuacja gdzie wszyscy wszystko mogą przeczytać
-- (Zuzler):
No wiesz, to jednak sprawy dość intymne, oczywiście, że nie każdy i nie zawsze będzie o tym rozmawiać, ot, np. ja na zbytnią wylewność się nie mam zamiaru silić w miejscu, gdzie nie dość, że wielu ludzi wie, kim jestem, to jeszcze każdy pajac z internetów będzie mógł moje słowa znaleźć. Czyli na Eltenie, innymi słowy, nie zamierzam rozmawiać o tym, co mnie osobiście dotyczy.
--
#5 zywek
Rozmowa zpartnerem/partnerką to podstawa przecież jest, bez rozmowy nie ma niczego.
#6 Monia01
Niestety, dla wielu jest wszystko, ale ja też sobie braku rozmowy nie wyobrażam
🇺🇦 🇵🇱
#7 kamil33
no rozmowa jest ważna nawet bardzo ważna.
-- (Monia01):
Niestety, dla wielu jest wszystko, ale ja też sobie braku rozmowy nie wyobrażam
--
#8 Zuzler
O nieee, nie rozmawiac o tym z partnerem? A to na ciul mi ten partner w tej sferze?
#9 zywek
Dlatego, żeby go zajechać, jak Ty sobie tylko chcesz i żeby nie miał nic do gadania :D
#10 kamil33
tylko chce zauważyć że ja ujołem to w taki sposób że rozmowy nie tylko z partnerem..ale ze znajomymi przyjaciółmi..to miałem też na myśli
#11 Zuzler
Zależy kto. I to w zasadzie wszystko.
#12 misiek
No dobrze, przecież nikt normalny, chociaż pewnie znowu otworzę puszkę Pandory przecież nie będzie się chwalił swoimi poczynaniami przed obcymi ludźmi w internecie, ale pogadać sobie ze znajomymi to czemu nie.
#13 kamil33
znajdą się takie wyjątki co i tym się chwalą uwierz ..
-- (misiek):
No dobrze, przecież nikt normalny, chociaż pewnie znowu otworzę puszkę Pandory przecież nie będzie się chwalił swoimi poczynaniami przed obcymi ludźmi w internecie, ale pogadać sobie ze znajomymi to czemu nie.
--
#14 zywek
NO jak to? Ja sobie nieustannie bekę z forumowiczówrobię wypisując różne brednie, a to, że wszyscy mi ciągle wierzą to przecież nie moja wina :D
#15 Zuzler
Ja Ci nie wierzę, Żywek, ale mógłbyś czasem przymknąć paszczę i choć logiką się posługiwać.
#16 tomecki
A czy wpływu nie ma też fakt, że wszyscy ze wszystkimi się jakoś znają? Pogadasz sobie w kręgu znajomych niewidomych i cholera wie, co gdzie wyjdzie, bo ktoś coś powie, inny się domyśli i nagle wszyscy wszystko wiedzą.
#17 kamil33
trzeba wiedzieć z kim rozmawiać i tyle
-- (tomecki):
A czy wpływu nie ma też fakt, że wszyscy ze wszystkimi się jakoś znają? Pogadasz sobie w kręgu znajomych niewidomych i cholera wie, co gdzie wyjdzie, bo ktoś coś powie, inny się domyśli i nagle wszyscy wszystko wiedzą.
--
#18 zywek
Ale co ja znowu @zuzler złego komu zrobiłem?
#19 Zuzler
No prosta rzecz, jak nie masz nic do powiedzenia, to nie przeszkadzaj.
#20 zywek
ALe to się tak nie da :D zresztą w tym wątku już się bardzo jasno i treściwie wypowiedziałem.