EltenLink

#201 szarka

Dzięki

2021-09-12 08:06

#202 nuno69

Nie, ale przy pierwszej takiej reklamie wystosuję odpowiednią prośbę

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2021-09-12 10:31

#203 szarka

Dzięki Nuno Do tej pory jakoś to tolerowałam. Do wczoraj. Przez pomyłkę ysłałam prywatnego maila na ten cholerny adres o reha. W odpowiedzi zostałam potraktowana jak przestępca, co chce się włamać do ich danych osobowych i złamać przepisy Rodo i dostałam kategoryczny zakaz pisania na tego maila.. Dawno się tak nie zdenerwowałam U f f ff... mówię Wam. Mało się nie popłakałam ze złości i bezradności jak to przeczytałam.

2021-09-12 10:49

#204 nuno69

A co dokładnie było w tym mailu? Jeżeli oczywiście to nie jest problem

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2021-09-12 12:00

#205 szarka

Nuno, Wybrałam przez pomyłkę odpowiedz nadawcy ich adres. Mail był krótki do znajomego o spisie powszechnym. Nic ważnego.
A od nich , że następnym razem jak do nich napiszę to uznają to o złamanie rodo i naruszenie ich danych osobowych czy coś takiego. Chodzi o sam fakt jak mnie potraktowali. Chcę się od nich wypisać całkowicie. Kiedyś zapisałam się na ich listę mailingową, ale to nie był mail z listy. To chodzi pewnie o jakieś przetwarzanie danych do celów marketingowych. Hmmm...

2021-09-12 12:09

#206 nuno69

Żałosne. Ciekawe o złamanie czyich danych osobowychg będą się sądzić

2021-09-12 12:10

#207 szarka

no właśnie. Jutro postaram się jakoś to załatwić, żeby moje dane zniknęły z ich firmy. I tak już nic tam nie kupuję od 2013 z wyjątkiem laski. Ale laskę przecież mogę kupić gdzie indziej no nie?

2021-09-12 12:15

#208 nuno69

Jasne że tak. Z dziadami trzeba twardo.

2021-09-12 12:23

#209 misiek

Nie, ale też nigdy przenigdy im maila nie podawałem, a jeśli nawet trzeba by było to można podać jakiś fałszywy, albo nawet stworzyć tylko po to i po problemie.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2021-09-12 16:41

#210 gumeczka3

ja też niemam

nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.
2021-09-12 17:00

#211 szarka

Dziękuję Wam.

2021-09-12 21:44

#212 Julitka

Przypuszczam, że przy zakupie sprzętu podpisałaś sama zgodę na rozsyłanie drogą elektroniczną informacji chandlowych. :p

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2021-09-13 19:25

#213 szarka

Julitka, tak mogło być. Na razie wypisałam się z listy mailingowej i będę obserwować czy coś jeszcze przyjdzie. Jak to trzeba uważać co się podpisuje.

2021-09-13 19:38

#214 szarka

Teraz trochę z innej beczki ale też dotyczy Altixu. Co myślicie o reha, a zwłaszcza o atrakcji na 3 dzień. Chodzi o manifestację niewidomych pod sejmem czy gdzieś tam. To tak prosto z konferencji wszyscy maszerują i przy okazji robią konkurencję dla medyków normalnie :)))w

2021-09-13 19:45

#215 nuno69

Kalbarczyk wystawia mięsko i tuszę na uciechę coniektorych. Tyle w temacie

2021-09-13 20:39

#216 misiek

Zgody to tam se podpisać można, ale czemuś takiemu jak sraltix z pewnością podał bym mojego używanego maila.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2021-09-14 02:14

#217 misiek

Pewnie cyrk na kółkach, wnioskując że pewnie większość tych manifestujących manifestowała, bo inni to robili. :XD
A właśnie, przeciwko czemu te manifestacje?
-- (szarka):
Teraz trochę z innej beczki ale też dotyczy Altixu. Co myślicie o reha, a zwłaszcza o atrakcji na 3 dzień. Chodzi o manifestację niewidomych pod sejmem czy gdzieś tam. To tak prosto z konferencji wszyscy maszerują i przy okazji robią konkurencję dla medyków normalnie :)))w

--

2021-09-14 02:16

#218 Zuzler

W 2018 byłam na tkej manifestacji, bo po prostu była jednym z punktów programu grupy z miasta, pod którą się podłączyłam. Takie kocopoły tam pieprzyli, że aż mi było naprawdę wstyd tam stać.

2021-09-14 09:18

#219 Monia01

Podobne odczucia miałyśmy, Zuzanno. Już nie pamiętam, co dokładnie mówili, ale to moje zażenowanie pamiętam bardzo dobrze. Nie wiem czy to nie wtedy twierdzili, że niewidomi sami sobie nie posprzątają :D

🇺🇦 🇵🇱
2021-09-14 10:10

#220 Zuzler

Owszem, na dodatek mówił to rzekomo sam Kalbaro, że on sobie nie umie/nie ma jak okien umyć i w związku z tym niewidomi powinni mieć bezpłatną pomoc domową. Generalnie wstyd mi było stać, bo tym śmiesznym protestem pokazaliśmy się jako grupa roszczeniowców, którzy chcą tylko brać, a od siebie nic nie dadzą.

2021-09-14 10:14