Dzięki Nuno Do tej pory jakoś to tolerowałam. Do wczoraj. Przez pomyłkę ysłałam prywatnego maila na ten cholerny adres o reha. W odpowiedzi zostałam potraktowana jak przestępca, co chce się włamać do ich danych osobowych i złamać przepisy Rodo i dostałam kategoryczny zakaz pisania na tego maila.. Dawno się tak nie zdenerwowałam U f f ff... mówię Wam. Mało się nie popłakałam ze złości i bezradności jak to przeczytałam.
Nuno, Wybrałam przez pomyłkę odpowiedz nadawcy ich adres. Mail był krótki do znajomego o spisie powszechnym. Nic ważnego. A od nich , że następnym razem jak do nich napiszę to uznają to o złamanie rodo i naruszenie ich danych osobowych czy coś takiego. Chodzi o sam fakt jak mnie potraktowali. Chcę się od nich wypisać całkowicie. Kiedyś zapisałam się na ich listę mailingową, ale to nie był mail z listy. To chodzi pewnie o jakieś przetwarzanie danych do celów marketingowych. Hmmm...
no właśnie. Jutro postaram się jakoś to załatwić, żeby moje dane zniknęły z ich firmy. I tak już nic tam nie kupuję od 2013 z wyjątkiem laski. Ale laskę przecież mogę kupić gdzie indziej no nie?
Nie, ale też nigdy przenigdy im maila nie podawałem, a jeśli nawet trzeba by było to można podać jakiś fałszywy, albo nawet stworzyć tylko po to i po problemie.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Teraz trochę z innej beczki ale też dotyczy Altixu. Co myślicie o reha, a zwłaszcza o atrakcji na 3 dzień. Chodzi o manifestację niewidomych pod sejmem czy gdzieś tam. To tak prosto z konferencji wszyscy maszerują i przy okazji robią konkurencję dla medyków normalnie :)))w
Pewnie cyrk na kółkach, wnioskując że pewnie większość tych manifestujących manifestowała, bo inni to robili. :XD A właśnie, przeciwko czemu te manifestacje? -- (szarka): Teraz trochę z innej beczki ale też dotyczy Altixu. Co myślicie o reha, a zwłaszcza o atrakcji na 3 dzień. Chodzi o manifestację niewidomych pod sejmem czy gdzieś tam. To tak prosto z konferencji wszyscy maszerują i przy okazji robią konkurencję dla medyków normalnie :)))w
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
W 2018 byłam na tkej manifestacji, bo po prostu była jednym z punktów programu grupy z miasta, pod którą się podłączyłam. Takie kocopoły tam pieprzyli, że aż mi było naprawdę wstyd tam stać.
Podobne odczucia miałyśmy, Zuzanno. Już nie pamiętam, co dokładnie mówili, ale to moje zażenowanie pamiętam bardzo dobrze. Nie wiem czy to nie wtedy twierdzili, że niewidomi sami sobie nie posprzątają :D
Owszem, na dodatek mówił to rzekomo sam Kalbaro, że on sobie nie umie/nie ma jak okien umyć i w związku z tym niewidomi powinni mieć bezpłatną pomoc domową. Generalnie wstyd mi było stać, bo tym śmiesznym protestem pokazaliśmy się jako grupa roszczeniowców, którzy chcą tylko brać, a od siebie nic nie dadzą.
This site uses cookies to enhance your experience.