Dla dziewczynki Emilia, Julia, Anna, Gabriela, ale mogłaby być też Zosia lub Marysia, na tym te dawne się konczą. Dla chłopca: Jakub, Tomasz, Maciej, Bartek - nie wiem czy Bartosz czy Bartłomiej, Szymon, Filip, Jan i z dawniejszych Franciszek
Emilia: tak, tak, taak. Z chłopięcych, które wymieniłaś tylko Maciej mi się podoba, ale że Franek, Franio? To tak dla mnie brzmi nie dość, że obciachowo, to jak taki żulik z pod bódki. No taki Franioo. To tylko moje zdanie i broń Boże się nie sugeruj. Mam dwóch przyjaciół Tomków, więc może coś w tym jest? -- (Wiolinistka): Dla dziewczynki Emilia, Julia, Anna, Gabriela, ale mogłaby być też Zosia lub Marysia, na tym te dawne się konczą. Dla chłopca: Jakub, Tomasz, Maciej, Bartek - nie wiem czy Bartosz czy Bartłomiej, Szymon, Filip, Jan i z dawniejszych Franciszek
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
No to syna nazwał bym: Dawid, Dominik, Damian. Córkę: Joanna, Maja, Lena, Gabriela, Aleksandra tudzież Ola, Milena, Justyna, Laura i dalej koncepcja mi się urywa.
No, no :) miło mi kolego, że moje imię jest w kręgu Twoich zainteresowań w kontekście nadania go synowi :) gratuluję wyboru :) -- (Pitef): No to syna nazwał bym: Dawid, Dominik, Damian. Córkę: Joanna, Maja, Lena, Gabriela, Aleksandra tudzież Ola, Milena, Justyna, Laura i dalej koncepcja mi się urywa.
Jeśli chodzi o mnie to: Anita, Eliza, Laura, Lena, Elena, Nikola, Oliwia, Antonina, Luiza, z takich niezwykłych to jak by mi odbiło jako pottero maniakowi to może Hermiona. Co do niezwykłych zagranicznych to Sunisa. To imię zdaje się tajskie, ale bardzo mi się podoba. Co do męskich to Michał, Piotr, Sławomir. no męska lista krótsza jest. Jeśli coś mi się przypomni to dopiszę.