Transcription
Dobry wieczór, czas udać się na spoczynek po różnych zajęciach podprogramistycznych przed południem i teraz wieczorkiem, po pewne zajęcia popołudniowe. A nim to zrobię, warto przedstawić dzisiejsze rezultaty. No tak, pamiątkowo. Jak wcześniej zapowiadałem, silnik LTE napisałem w Rawbim również z założeniem dzielenia części kodu z aplikacją mobilną. Więc czas zobaczyć, co udało się w tej materii osiągnąć. No, dużo do pokazania nie mam, ale już coś jest, a więc będzie na pamiątkę. Tego trochę może zwolnię. Powinno być OK. No, mamy zasadniczo jedno okienko. No, i to na razie jest tyle. Wciśnięcie tego przycisku nie spowoduje absolutnie nic, ale jest. No, więc chciałem pokazać tyle, udało mi się na razie zrobić. To jest zarówno na iOS-ie, jak i na Androidzie, bo piszę crossword. Platformowo, czyli na obydwie jednocześnie. Ale na Androidzie Wam tego nie pokażę, bo żadnym nie dysponuję. Teraz będzie trochę pracy po stronie serwera. To znaczy przygotowanie infrastruktury pod LTE Mobile, zanim napiszę to samo logowanie. Ale coś już jest. I dla tych, którzy by się martwili, to nie oznacza końca prac nad silnikiem LTE na komputer. Pracuję nad nimi jednocześnie, ale jednak uznałem, że czas ruszyć i kwestie mobilne. No.