Inne

W poszukiwaniu dźwięków...

Started by daszekmdn 135 posts last post 5 years ago Page 2 of 7

Zobacz a4.ogg i o4.ogg na moich udostępnionych. Coś w tym stylu
Happy hacking

Tak, właśnie coś takiego
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Więcej tego chcesz?
Happy hacking

Jasne.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

OK zaraz zrobimy zipa
Happy hacking

Dzięki więlkie.

Kurde, trudno więcej tego znaleźć, ale poszukiwania na pewno zakończą się zipem
Happy hacking

Na spokojnie. :)

@Matius, sorry, zapomniałam, ale teraz już skompletowałam 41 dźwięków, ostrze.7z na moich plikach
Happy hacking

A ja mam pytanie, czy ktoś ma może dźwięki jakichś orientalnych instrumentów?
Happy hacking

A gdzie można znaleźć dzwięki pistoletów, jakiś gloków, bomb wybuchów itp?

c1. Co to jest glok? 2. Czy poszukujesz źródła, czy chcesz żeby Ci ktoś załatwił?
Happy hacking

Nie jestem do końca pewien czy chodzi mi o ten instrument, ale czy ktoś ma dźwięki fletni Pana?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

No to pistolet.

Poszukuję źródła.

Wszelkie gry, poszukaj na freesound.org
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

bym była bardzo usatysfakcjonowana z freesound, jakby to popakowane było
Happy hacking

Ależ jest. Możesz przecież pobierać całe packi.

Serio? O kurde, to jeszcze raz popatrzę
Happy hacking

Nie wiem, może bez konta się nie da, ale ja mając konto naciskam ctrl+end i shift+K szukam sobie linku "Download pack".

Kuuuurde. No to dzięki za oświecenie. Trzeba założyć konto, ale to dla mnie nie jest problem
Happy hacking