Dla posiadaczy telefonów z Androidem jest aplikacja przeszukująca freesound plus możliwość odtwarzania oraz pobierania wyników. Oczywiście trzeba mieć konto, ale tylko do pobierania.
Przypomniałbym się jeszcze z prośbą o stary, najlepiej zdezelowany traktor z dalszej odległości.
Dzięki Palinux.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Dobra może offtopic, ale w tym momencie wyszło, że palę Linuxy xDDDDD
Happy hacking
Happy hacking
Akurat to mam. Masz może coś z niższymi dźwiękami?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
hm... mogę spróbować popatrzeć
Happy hacking
Najgorsze jest to, że nie jestem pewien na 100% czy to faktycznie fletnia, ale tak mi się wydaje. Włącz sobie piosenkę Enigmy Sadness, a będziesz wiedzieć o co mi chodzi.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Happy hacking
Ten flecik enigmy to zdaje się Korg albo roland posiadał. Jeśli to pierwsze, to jest sobie coś takiego jak Korg Legacy Collection i tam jest większość z tego, co można było na przełomie lat 80 i 90 usłyszeć jeśli o Korga chodzi.
Tomecki- a gdzie to mogę znaleźć?
Potrzebuje jakiejś dużej biblioteki, bo chce udźwiękowić muda Arkadie.
Wszystko co do światów fantazy by się nadawało. Może ktoś ma dużo tego>?
Nawet dźwięków wentki, kroków itp.
Współczesne bronie palne odpadają.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Jak ktoś będzie chętny na dawcę, to ja się podpinam i bardzo chętna jestem. Ja bym miała może i trochę tych dźwięków, ale skoro zastosowanie nie jest wyłącznie osobiste, to chyba nie mogę dać innych, niż na cc0
Happy hacking
Ja mam Boom library: medieval weapons, i jeszcze inne biblioteki takie jak SOundGore.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Ale Boom library to już licencjonowane kwestie. CC0 to na Freesound.com jest dużo i nawet część ma niezłą jakość.
.org
ale prawda jest taka, że żeby znaleźć coś sensownego to się trzeba namachać
Happy hacking
No nawet mogę zapłacić temu komuś.
A przecież jak ktoś kupi, to nie musi mówić, że wykożysta do darmowej rzeczy co?