Inne

W poszukiwaniu dźwięków...

Started by daszekmdn 135 posts last post 5 years ago Page 1 of 7

Witajcie.
Czasem robimy jakieś scenki audio etc, i poszukujemy dźwięków.
W tym wątku można się wymieniać dźwiękami, ktoś zada np o jakiś pytanie a druga strona może mu wrzucić. :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Freesound.org

#3 1 like

wiem, że to istnieje, ale są tutaj użytkownicy, którzy również mają swoje biblioteki.

Temat dobry mam troszeczkę dźwięków więc jak ktoś coś by chciał a będę miał z chęcią podeślę jak nie mam a jest możliwość nagrania mogę nagrać :)
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

#5 1 like

ja poluję na jakieś większe paczki z krótkimi dźwiękami więc jeśli ktoś ma to bardzo proszę o linki
Happy hacking

#6 1 like

a jeśli ktoś może wydać parę groszy to sonniss.com chyba.

ja szukam dźwięków jakiś stworków i ataków
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

witajcie. Słuchajcie... Jojczę, proszę, błagam. Czy ma ktoś jeszcze dźwięki WindowEyesa? Ja miałam ale coś się z nimi stało i ich nie mam
Happy hacking

Jakieś mam ale nie wiem czy to te.

A nie... Mam jedynie Jawsa. Pomieszało mi się.

jawsa to ja też mam :(
Happy hacking

Dobry.

Może ma ktoś z was w sensownej jakości nagranie wsi, ale takiej bardziej zmechanizowanej tj. z jakimś traktorem w tle w miarę możliwości wiekowym.

Trudno coś takiego ogarnąć ale może to? Mam w udostępnionych plikach i jest na literę E jak Edmund
Happy hacking

#14 1 like

@Tomecki
Na kiedy byś to chciał? Bo wsi mam do diabła i trochę, tylko dokopać się muszę.

#15 1 like

Nie mam konkretnego terminu, ale im wcześniej dostanę tym lepiej jednak bez jakiejś spiny.

Jak z tym moim?
Happy hacking

Potrzebuje dźwięków ostrzy.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Ale jako ambient czy pojedynczy dźwięk?
Happy hacking

Bardziej pojedyńczy dźwieńk.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

dobra zaraz coś załatwimy
Happy hacking