Żebym ja wiedział tylko, czemu gmail uważa to za spam? Wiadomości są ładnie podpisane, SPF ustawiony. I, najlepsze... Do mnie na mojego gmaila dochodzą.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
SMTP powinien już także działać poprawnie. Były problemy z przekazywaniem wewnętrznych wiadomości, które miast do adresata, wpadały w nieskończoną pętlę. Teraz powinno to działać.
#StandWithUkraine
Skonfigurować się skonfigurowałam na iPhonie, ale wysłać maila nie mogę. Jak naciskam wyślij, pojawia się komunikat: Odbiorca taki i taki został odrzucony przez serwer. Serwer nie obsługuje przekazywania.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Bo wiadomości już teraz się da wysyłać rzeczywiście. Ale nie widać ich w wysłanych wiadomościach na Eltenie. Poza tym, liczba wiadomości na stronie się nie zmienia.
Co do błędu z wysyłaniem np. Celtic to problem może być spowodowany loginem Celtic z dużej litery, w adresach mailowych nie może być polskich znaków oraz dużych liter, a takową masz w swoim loginie, ja mam to samo z moim adresem bo mam polskie znaki i duże litery.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Powiedziałbym raczej: Istnieje pewna nadzieja, że wiadomości da się już wysyłać. To znaczy... Na pewno opuszczają skrzynkę nadawczą. Tyle da się powiedzieć. I lecą na serwerek. ALe czy automagicznie lądują w skrzynce odbiorczej adresata? Tego jeszcze nie potwierdzono. :D
#StandWithUkraine
No w wysłanych na eltenie ich nie widać. Ja jestem tylko ciekawa, czy mimo tego zę wiadomosc u mnie się wysłała, czy odbiorca do którego była skierowana zobaczy ją po zalogowaniu się do aplikacji.
I tu Mikołaju masz rację, już zwróciłem na to uwagę. Ale tego akurat nie rozwiążemy, bo POP3 nie zna pojęcia 2fa. W następnej wersji Eltena, którą postaram się jak najszybciej wydać, dodam opcję wyłączenia dostępu do skrzynki.
#StandWithUkraine
Ok, udało nam się zdiagnozować problem, jak mam nadzieję. Teraz powinno to działać. Przynajmniej przy wszystkich małych literach. Nie wiem jak z wielkimi i polskimi.
#StandWithUkraine
This site uses cookies to enhance your experience.