Transcription
A co tu taka mała aktywność jest na tym forum?
A co tu taka mała aktywność jest na tym forum?
Przepraszam Was za ten jeszcze jeden test w tym wątku, ale chciałem sprawdzić, czy działa stereo. No to zobaczmy. Mam nadzieję, że działa. Ja teraz się przesuwam, żeby to łatwiej ocenić. No zobaczymy.
Bardzo ładnie nagrało, stereofonicznie i naprawdę. Pozdrawiam.
Skoro inni mogą się tutaj testować, to ja chyba też, tak więc 12345 to jest test mikrofonu stereo, a dokładniej tego jak się nagra mikrofon stereo, jakby ktoś się ciekawił cóż to jest za mikrofon, Olympus DM7 podpięty po USB jako karta dźwiękowa i tak to właśnie wygląda.
o ile taki olympus może kosztować na usb
Słuchajcie, niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na pytanie Łukasza, bo nigdy Olympusów nie używałem. To jest jeszcze jeden test, za który przepraszam, ale nie wiem. Zgłaszane są sytuacje, że program przywiesza się po nagraniu wpisu głosowego, a ja mimo licznych prób nie zdołałem doprowadzić do tego efektu, tak więc spróbuję nagrać nieco dłuższy wpis. Więc z nadzieją, że skoro wpis będzie długo się wysyłał, będę mógł zaobserwować ten efekt i zobaczyć o co tu chodzi, bo wpisy się dodają, więc program nie powinien się teoretycznie wysypywać, bo gdyby się wysypał, to wpis by się nie dodał, więc nie rozumiem dlaczego on występuje dopiero po dodaniu wpisu. I to jest, mówię, dla mnie kompletnie niepojętnym zjawiskiem. Nie wiem, po prostu nie wiem. No dobrze, mam nadzieję, że ten wpis jest wystarczająco długi, żeby doprowadzić do tego efektu, chociaż mam dziwne przeczucie, że z moim szczęściem to do tego efektu nie doprowadzę, ponieważ jakoś Elten nie chce autorowi pokazywać swoich błędów.
No i wpis dodał się bezproblemowo i nic się niestety nie zwiesiło.
A ja mam coś takiego, że jak się wpis doda na wątku głosowym, to mówię, że wpis został utworzony i nic się w ogóle nie dzieje. Escape nie działa. Dopiero chyba... Już nie pamiętam, który klawisz muszę nacisnąć, żeby ten jakby ruszył z powrotem. Dzisiaj jak nagrywam te posty, to póki co to się dodaje. Zobaczymy, co się teraz doda.
No, póki co bez puentnie.
Spróbujcie najkrótsze wpisy nagrywać.
O, przed chwilą miałem taką sytuację, że zaś się odwieźli, musiałem w kontakty wejść i wyjść e-skipem, żeby się odwieźli.
I znowu taka sytuacja, gdybym nie dał F9, nie mógłbym w ogóle nic zrobić.
Tak jak mówię, próbujcie tak w miarę krótkie wpisy teraz nagrywać.
No i właśnie znowu miałem taką właśnie sytuację, że tyle wpisów, ale test to test. I znowu była właśnie taka sytuacja, jak przed chwilą była, że dopóki nie dam F9, niestety nic nie mogę zrobić. Więc próbujcie nagrywać takie w miarę krótkie wpisy, to może być tak, że natraficie na to. Także pozdrawiam, już nie będę więcej takich bezsensownych wpisów dawał, bo już chyba wiecie o co chodzi. Także pozdrawiam.
Właśnie to nie jest zależne od długości wpisu, bo nagrałam kiedyś krótszy wpis i też napisało mi, że wpis został utworzony i też by się zawiesił i pomógł tylko restart. Też zauważyłam to zwieszanie.
No teraz mi się nie zwiesiło, więc zauważyłam, że to nie za kolejnością to tak leci, tylko raz się doda bez problemu, a raz właśnie się L10 zwiesi. Ten mój poprzedni wpis właśnie się nagrał bez żadnych problemów i L10 się nie zwiesił, ale kiedy nagrywałam wpis na wątku testowym, no to mi się zawiesił, bo mógł tylko restart. Dzięki za oglądanie!
A ja lubię testować i dołączyć do tych osób mających mikrofon stereo.
Dokładnie po szkinie, bo w końcu ten mikrofon stereo działa, znaczy ogólnie w stereofonie działa, tak więc wszystkie stereofoniczne mikrofony mogą być wykorzystane w pełni i to jest piękne, prawda? I trzeba się cieszyć.
Witam Was wszystkich z mojego konta testowego. Teraz, Dawidzie, masz okazję słyszeć, co się dzieje, kiedy na moim komputerze drugim nagrywałem post w wątku głosowym odnośnie Mirandy i dałem, żeby wysłać na serwer ten post. A więc, sam widzisz, już od co najmniej pięciu minut, bo musiałem włączyć laptopa, żeby się zalogować na to konto drugie testowe, jest dźwięk oczekiwania. I nie ma paska postępu, poza tym, że powiedziało 0%. Ja teraz pokażę Wam, co muszę zrobić. Przede wszystkim Tobie, Dawid, pokażę. Proszę bardzo. Ja teraz wstanę. I teraz nacisnę tylko F9, żeby to po prostu poszło. Proszę bardzo, Dawid, czas na biały, że tak powiem. Tak. I tak właśnie to wygląda, że dopiero teraz to wysłało. A teraz zrobimy pewien eksperyment, tylko mówię, że z góry założę się, że to wszystko przebiegnie pięknie, bez żadnych szwanków. Otóż teraz spróbuję z tego drugiego mojego aktywnego konta, którym się wszędzie udzielam, nagrać jednocześnie wpis. W tym wątku, z którego teraz nagrywam obecny wpis z laptopa. Więc teraz przejdę tutaj na forum i zobaczymy, czy z laptopa to zatwierdzi. Bo jeśli to zatwierdzi i pójdzie bez szwanku, bo może taka opcja być, to to super. A jeśli nie, no to trudno. Ale zobaczymy, czy tak po prostu, w ten sposób to zrobimy. Czyli... Krawki się napiję, że tak powiem. I proszę bardzo. Szukamy tego wątku. ... Przy której zarazę ma pył? ... Gdzie jest ten wątek? Jakoś dźwięk ma... ... Chwileczkę, bo muszę to znaleźć. ... Trochę przyciszę, żeby to się nie... ... bliska, a nie wiem. Chwilka. Czasami warto mieć dwa komputery. ... Jakość dźwięku na... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...