Forum

Witam na forum głosowym

Forum głosowe

Previous 8 / 18 Next

lukasz1993258

#141 ·

Transcription

Proszę bardzo, nagrywa się z dwóch kąt w tym samym wątku, że tak powiem, mówiąc wprost, żeby zobaczyć po prostu, jak to się wszystko zachowa. I mam nadzieję, że drugi raz będzie taki numer, żeby jeszcze raz dokładnie to pokazać, bo w sumie, no co mamy do stracenia. Tak? Tak. I więc, dobrze, w takiej sytuacji postaram się tak zrobić, żeby tamten wpis, który nagrywam od dwóch, trzech minut był pierwszy, a ten wpis w sumie drugi. Tak. Tak zrobimy. A potem zbijmy jeszcze jeden eksperyment. Gdyby było coś nie tak. A więc, dobrze, przejdziemy teraz do laptopa, z którego to jest nagrywane. I tutaj zakończymy nagrywanie. Jeśli teraz się znowu zwiesi, nie będę musiał robić takiego eksperymentu po raz drugi. No i jeśli się zwiesi, no to, no cóż, nie będę odsłuchiwał tego wątku. No bo się dobrze nagrał. Ale. Odpisz przycisk. Dawaj. Dodaj wpis przycisk. Dodaj wpis przycisk i... tresowanie. Jest konsentrowanie. Minus. Mark. Ton. Rukt dessa. I. Tu i tu. I teraz macie przykład, co powiedział? Wysyłanie. I co się dzieje? I jest problem. I jest problem właśnie. I o tym właśnie mówiłem. Jest właśnie problem. Tutaj macie czerwono biały. Proszę bardzo. Myślę, że nie ma najmniejszego problemu. Teraz sami rozumiecie, co mam na myśli. Powiedziało wysyłanie? Powiedziało wysyłanie. Wysłało? Nie. Teraz muszę właśnie zrobić, tak jak mówiłem, czyli muszę zrobić, tak, zrobić sobie F9. Proszę bardzo. ... I jak sami Państwo usłyszycie, no tak po prostu się to cała sytuacja przedstawia. Tak się po prostu cała sytuacja przedstawia. Co do właśnie nagrywania postów na forum głosowym. Więc tak jak mówię... Tak jak właśnie mówię... Tak jak właśnie mówię, że dla mnie Ty się trochę dziwiłeś, że u Ciebie posty się normalnie wysyłają, a u niektórych nie, między innymi u mnie. Więc teraz miałeś przykład na to, że... ...że... ... ...u mnie występują problemy, a nie jestem sam, kiedy... ...znaczy nie jestem sam w tej kwestii, jeśli chodzi o... ... ...jeśli chodzi o logowanie się do... ...znaczy pół przepraszam, bo się teraz pogubiłem. ... ...jeśli chodzi o wysyłanie wątku... ...jeśli chodzi o wysyłanie wątku... ...o trochę dłuższej jakości... ...i no cóż... ...i tyle raczej co miałem do powiedzenia. ...i tyle raczej co miałem do powiedzenia. ... ...tylko tutaj wyłączę tego laptopa po prostu, żeby mi nie przeszkadzał. ...w sumie nie było... ...w sumie nie było... ...w sumie nie było... ...i używam na co dzień tak, żeby od zestaw justo... ...i hade ...więc mam nadzieję, że starałem się nieco objaśnić jak ta sytuacja wygląda i no cóż... ...i... ...wysłałem z konta testowego... ...i... ...no i cóż... ...no i mam nadzieję, że... ...puszło kompletnie. ...completnie. ...tu też będzie chyba problem, bo trochę ten wpis trwał, więc... ...no zobaczymy. ...no zobaczymy. Na taki eksperymencik wpadłem. Zobaczymy, jak on się zachowa. Także pozdrawiam i do usłyszenia.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

longshoot

#142 ·

Transcription

Tak szczerze, to z konta testowego, gdyby nie te ptaszki i tak dalej, to znacznie lepiej Cię słychać. A te ptaszki, to właśnie ciekawe czym to jest spowodowane. Czy Ty nie nagrywałeś przypadkiem bez słuchawek, albo nie masz na przykład coś w ustawieniach zepsute?

daszekmdn

#143 ·

1 likes
Transcription

O to chodziło. On chciał przy coś pokazać, jak to u niego jest z wysyłaniem.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#144 ·

Transcription

Te ptaszki były z drugiego komputera, z którego było pokazywane, z którego pokazałem moją pierwszą próbę wysłania postu, że tak powiem, a co do jakości dźwięku to, no ja to panie używam na co dzień, po prostu ja go używam w nagłych przypadkach, a tak to na co dzień komputera używam, no i raczej tyle.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

iwkan

#145 ·

Transcription

Cześć, słuchajcie, jeżeli chodzi o te ptaszki, to chyba każdy, kto wysyła i oczekuje na moment, kiedy te pliki zostaną wysłane, to te ptaszki ma. Także to jest chyba nie tylko problem Łukasza, ale może mieć więcej osób ten problem. I jedna rzecz, która mnie zastanawia, że niektóre wypowiedzi głosowe się wysyłają dobrze, a w niektórych wątkach to właśnie mam problem z wysłaniem. Nie wiem, od czego to zależy. No także trzymajcie się, pozdrawiam. Łukasz, mi zakończ lek.

Слава Україні! Sława Ukraini!

lukasz1993258

#146 ·

Transcription

To sobie zaktualizuj eltyma do bety i zobacz czy wtedy będą wyskakiwać te same problemy co wyskakują jeśli chodzi o wysyłanie. A nawiasem mówiąc mi te ptaki nie przeszkadzają w ogóle, więc generalnie to jest dobrze.

iwkan

#147 ·

Transcription

Cześć, właśnie to zrobiłam, mam już beta i się okazuje, że te problemy już w tej chwili chyba nie ma, bo wysyłają się posty w porządku, mam i jeżeli chodzi o te ptaszki, to one mi też nie przeszkadzają. No także na razie, trzymaj się.

Слава Україні! Sława Ukraini!

denis333

#148 ·

Transcription

Ja tak jeszcze co do wpisów Łukasza zauważyłem, że jak on się nagrywa, to na jednym koncie jest taki przebasowiony i w ogóle cicho, albo z jakimś szumem i się nie do tego zrozumieć. Na drugim koncie jest szum, ale jest więcej góry i fajnie Cię słychać, znaczy na drugim komputerze jakimś, a jeszcze masz jakieś trzecie brzmienie, w którym słychać Cię całkiem fajnie, ale znowu w jakości Skype'a 3.8. Więc jakbyś tak mógł, to nagrywaj się z jednego mikrofonu czy coś, bo czasami to jest ciężko niektóre Twoje posty zrozumieć i że tak powiem, jeszcze takim Twoim głosem nagrywasz, prawda? No, to pozdrawiam, chciałbym Was wszystkich pozdrowić.

lukasz1993258

#149 ·

Transcription

Ale masz na myśli na przykład taką jakość, czy Ci chodzi o nagranie, z którego nagrywałem z konta testowego?

violinist

#150 ·

Transcription

Dzień dobry, dzień dobry wszystkim. Fajnie, że wątek się jakoś tam rozwija. Ja miałbym tutaj propozycję, o której już gdzieś pisałem Dawidowi, ale nie raczył mi odpisać. Nie wiem, czy był łaskaw chociaż przeczytać moją wiadomość. Dobrze by było, żeby dało się gdzieś zmieniać w locie karty dźwiękowe skąd Elten jakby ma pobierać źródło dźwięku, które chcemy wprowadzić, żeby była możliwość zmiany karty wejścia. A wejścia w sumie też by się przydało, no bo czasami się chce przełączyć na inną kartę, no i trzeba restartować całego Eltena i jeszcze nie daj Boże w systemie przestawiać. Natomiast w ogóle jakoś tak niezbyt przyjemnie. Więc taka propozycja z mojej strony tutaj publicznie. I co? I fajnie by było, żeby ktoś wreszcie zajął się forum i je troszeczkę pokategoryzował, żeby była możliwość tworzenia, w sensie, żeby były kategorie na forum tak samo i tekstowym, i głosowym, inne gry, komputery, internet i sprawy dotyczące jakby samego Eltena. I żeby było to jakoś podzielone.

lukasz1993258

#151 ·

Transcription

Z tym podzieleniem forum, który nie był ukończony, spacer w obszar A do przełączenia karty księgowej w locie, gdzieś tutaj taka propozycja była poruszana i właśnie w jakimś wątku, tego nie wiem już w jakim.

violinist

#152 ·

Transcription

Po pierwsze, Łukaszu, jak już raczysz nagrywać posta, to wyłącz jakąś tą muzykę śmiesznawą, bo nie słychać praktycznie w ogóle co mówisz, tylko jakiś bełkot po prostu, więc nagraj ten wpis jeszcze raz i głośnij do tego mikrofona, albo go przygłośnij, albo coś zrób z tym, bo nic nie idzie zrozumieć, tylko jakaś śmiesznawa Riana tam sobie gra.

iskierka1983

#153 ·

1 likes
Transcription

Halo, halo, panie Mądrala. Po pierwsze, jeśli ktoś jest w domu, gdzie jest wiele osób na przykład, i ktoś sobie puści muzykę, to sorry, nie może nikt powiedzieć, ten co nagrywa posta, halo, słuchajcie, wyłączcie tę muzykę, bo ja chcę coś nagrać, coś tam chcę odpowiedzieć. Ktoś to ogląda, no i co mu zrobisz czasami, że tak głośno? Po drugie, bardzo ironicznie się wypowiadasz na temat Dawida, że on raczy ci, nie raczy, może mi odpisać, nie raczy, może przeczytać. Poczy, co on jest, jakaś sekretarka czy coś? Czasami dużo jest różnych rzeczy, wiadomości, które przychodzą. Czasami nie jest to proste przejrzeć wszystkie te nasze wpisy, propozycje, problemy. Garu, garu, więc trochę cierpliwości.

daszekmdn

#154 ·

1 likes
Transcription

Zgadzam się z poprzedniczką, generalnie wioliniści nie każdy ma warunki do tego, ale chcę się wypowiedzieć. A co do gdzieś zagubienia jakiegoś wpisu, sytuacja wygląda tak, że no w natłoku wpisów gdzieś może komuś umknąć dana wiadomość. Bo tego naprawdę robi się coraz więcej, bo jest przecież coraz więcej wrzucowników.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

kontotestowelukasz1993258

#155 ·

Transcription

Witam Was w kolejnym wątku z tego konta. Dzisiaj chcę Wam coś pokazać, coś bardzo niezwykłego. Mianowicie sytuacja jest taka dosyć nietypowa. Ponieważ kiedyś używałem laptopa Dell. Dawno temu. No i mam jeszcze tego laptopa, bo ma się rozumieć. Więc generalnie on działa i obecnie jest odpalony. Więc nie będzie w ogóle problemu, żeby cokolwiek tutaj Wam pokazać. O co chodzi? Chodzi o to, że problem jest z LTE'em. Mianowicie po pierwsze, i to chyba tutaj coś musi mieć na pewno coś z polskimi znakami. Bo pamiętam, że kiedyś swego czasu właśnie Dawid dużo mi pomagał właśnie. Robił tak, aby ten LTE na tym laptopie jako tako działał. Bo były poważne problemy, na przykład z aktualizacją. No były bardzo spore problemy. No i prawdę mówiąc często mi musiał pomagać tam swoimi sposobami. Żeby to wszystko miało, że tak powiem. Ład i nogi. I no jako tako działał ten program. No aż tak mnie zwalniał. W sumie prawdę powiedziawszy był szybki. Nie było aż takich problemów. Więc generalnie no nie widziałem, żeby jeszcze się na coś uskoczyć. Niestety dzisiaj po dość długim czasie odpaliłem Della. Ponieważ był mi do czegoś potrzebny. Więc odpaliwszy laptopa z Della natknąłem się na bardzo nietypowe problemy. Po zaktualizowaniu do najnowszej wersji Della. Co trochę mi to też zajęło. Ponieważ no to jest laptop, może inaczej powiem. To jest stary laptop. Stary laptop, którego udało mi się w 2015 roku załatwić. Nie wiem dokładnie ilu rdzeniowy procesor. Ja w nim tylko wymieniałem ramy z 2 giga na 4 giga. Ale to też już było bardzo dawno temu. Więc generalnie no było to potrzebne do pracy. Taki był wymóg. Więc musiałem się chcąc, nie chcąc dostosować. Ale o co chodzi. Kiedy ten jako tako działał. Teraz niestety są pewne bardzo poważne problemy. Przede wszystkim Dawid wprowadził nowy system zabezpieczeń tego hasła. Naszego. Już dawno. I co najdziwniejsze jest tak, że w laptopie Toshiba. I w tym laptopie właśnie, którego nagrywam. Właśnie to jest ten Toshiba. Jednokrotne zaakceptowanie nie było w ogóle problemów. On cały czas to pamięta. Tak? Nie ma problemów. Wszystko pięknie śmiga. W Dellu na przykład przy każdym uruchomieniu programu muszę na nowo to zaznaczać. Czyli muszę aktualizować też OK. Wpisać hasło. I wtedy jest no w porządku. Więc to jest pierwsza sprawa, która jest dosyć taka dziwna. Jak dla mnie. Ponieważ druga sprawa jest tego typu. Kiedyś korzystałem. Z SP-ka właśnie z LTE na tym Dellu. I to naprawdę nawet spoko szło. No nie było takich problemów, żeby aż tak gulił. No teraz to jest prawdziwa katorga. Zresztą co chwilę jakiś dziwny dźwięk się pojawia. Co ja wam zaraz postaram się to pokazać. W ogóle co się dzieje. Skutkiem czego byłem zmuszony. Chcąc nie chcąc przejść na odczyt. Znaczy. Zrobić tak jakby. Ale ten był odczytany przez mini Nvidia. No i. W miarę, w miarę. W miarę. Troszkę przyspieszył. Aczkolwiek to dalej nie jest to samo co. Chciałbym żeby to było. A co najdziwniejsze. Klango na tym laptopie jako tako działa praktycznie. Bez zarzutu. I no nie ma takich problemów jak są z LTE'em. Ja wam zaraz dokładnie pokażę ostatni. Chcę jeszcze tutaj dodać. Że. Komendy. Ragowanie na komendy to jest. No jeżeli używałem SP'ka. Ja to testowałem na różnych syntezatorach. To nawet na SP'ku co kiedyś naprawdę. Bardzo dobrze ragował. No teraz. Już niestety ale. Z tym są też problemy. Ja no niestety. Nie sprawdzałem jak to by było w formie pisania. Jakiegoś postu przez. Ten laptop. Ale no niestety. Jest. Bardzo. Ciężko. Więc ja teraz przejdę. W sumie tutaj mam blisko bo laptop jest podpięty. Pod takie radiiko. Które sobie kiedyś nabyłem. Przenośne i no czasami mi ratuje sytuację. Bo jest na akumulator. Więc no w sumie generalnie to się sprawdza. I jest podpięte pod AUX. Więc będziecie dokładnie słyszeli. Co będę teraz robić. Ja się trochę przesunę. Ale będzie mnie słychać. Więc. Proszę bardzo tutaj. Ja się postaram jeszcze tutaj. W miarę. Coś jeszcze zrobić. Coś jeszcze poprawię. Na szybko. I zaraz wam to. Generalnie. Pokażę dokładnie. O co. Że tak powiem chodzi. Co ty robisz? Więc. Żeby. Ja tutaj jeszcze przesunę. To radio. Żeby było lepiej słychać. Tak na wszelki. Wypadek. Zobaczycie dokładnie. O co chodzi. Nie. Tutaj postawię wyjątkowo. Teraz mogę. O. Tak je postawić. No. To jest takie małe radio. Na akumulator. Ale dosyć solidnie działające. Dobrze. Więc ja teraz. Pozwolę sobie z poziomu. Tamtego laptopa. Ułatwić LTE-a. Więc uruchamiamy LTE-a. Wiadomo. Że trzeba odczekać. Bo to jest trochę wolniejszy laptop. No ale. Poczekamy. Posłuż. Więc odczekuję. Więc generalnie. To jest pierwszy błąd. Który tutaj widzę. Nie wiem. Czy to jest naprawdę. Coś wspólnego. Z polskimi słowami. Ponieważ. No. Niestety. Ale. W tym razie. Nazwa. Użytkownika. Jest. Moja. Czyli. Łuki. Przez ERO. Więc. Generalnie. To jest. Pierwsza. Taka. Sprawiedliwość. Takie. Takie. Sprawiedliwość. Takie. Sprawiedliwość. S lem. Co najważniejsze. Proszę się. Nie tego jak. Jak. To jest. Spytaj. Nie wiem. Jak. Dobra. Tak. 20? house. Chyba. isten. co. O co. Chyba. Średict. Chyba. Ale. Trochę. Tam. Tak. Użytkownika. Super. O. Dobra, cię zamknę. Może napatrzeć w szok mi poza stroną. No dobra. O, pierwsza rzecz, która co chwilę się pojawi. Co chwilę będzie takie klikanie dziwaczne. A co to w ogóle? Też jest takie jakieś dziwne jak dla mnie. Więc generalnie to jest dosyć taka dziwna sytuacja. Więc generalnie... I mam zdjęcia jeszcze zewnętrzne. Ale jaja. Generalnie jest bardzo ciekawie. Mam nadzieję, że to się pokaże. Jeszcze trochę podgłośnie to radio. O, ten klik. Ten klik właśnie pojawia się co jakiś czas w tym laptopie. Nie wiem co to ma wspólnego. Ja no niestety muszę teraz skorzystać tak jak sami słyszycie. Z odczytu ekranu, czyli z NVDA. Ponieważ przy nawet SPiKu no nie da się. Po prostu się nie da, bo on nie reaguje na komendy. Muszę kilkukrotnie chyba z 8 czy z 9 razy z całej siły klawisz nacisnąć. Żeby on w ogóle przeszedł z jednej pozycji na drugą pozycję. No to po prostu jest męczące. I kiedyś tego w ogóle nie było. O i znowu ten klik. I znowu ten klik. No i następna sprawa jest tego typu też, że... No niestety, ale... Nie działa tutaj minimalizowanie LTE do zasobnika systemowego. Czyli na przykład... Na przykład ja teraz sobie wejdę w ustawienia. Mam nadzieję, że za pierwszym razem wejdę. O, ciszę trochę, bo jest głośno. I ciągle jest chyba dzielnik. I jeszcze trochę jest ciszę. Więc ja to spróbuję teraz. O, naciskam klawisz. O. O, naciskam klawisz. I niestety teraz muszę z jakiś czas nacisnąć. Żeby on zaragował. O. Dopiero teraz zaragował. I ja teraz... No i teraz trzeba czekać. Aż on to przymierzy. O. A ja chcę wejść do tego, żeby się minimalizował LTE do zasobnika. Znaczy do tego, żeby się minimalizował LTE do zasobnika. Mimo to, chyba jest to... Zobaczymy. ... ... ... ... ... Tak, tutaj jest zaznaczone. Czyli nie muszę nic robić. Dobra. Ale teraz... Ja sobie pozwolę wyjść do głównego menu LTE. Ja sobie pozwolę wyjść do głównego menu LTE. ... Znaczy, no żeby okno zamknąć. ... ... ... ... I teraz tak. ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... To jest właśnie siódemka, Windows 7, 32-bitowa, a mnie 64-bitowa. Więc tak to generalnie właśnie wygląda. I teraz przykładowo, tak jak na przykład, o, wejdę kombinacją Alt-Ctrl-Shift, Shift-ka na klaku, bo sobie pozwoliłem odpalić i tutaj świga, że aż miło. A tu mam SP-ka też. ... Właściwie to ja nawet nie mam pojęcia, czy to faktycznie nie ma nic wspólnego z... Czy to nie ma nic właśnie wspólnego z... Jak to było? Czy to nie ma nic wspólnego po prostu z procesorem? Bo kiedyś takich sytuacji nie, naprawdę nie było. Ale ten bardzo dobrze chodzi. Chodź, chodź. No dobra, ale teraz pozwolę sobie wyjść z poziomu, znaczy z klangu Alt-Wem. Więc wyszedłem i teraz tak. O, ten dźwięk też się znowu pojawił. Nie wiem, co to ma w ogóle być, ale jednak się, jednak się ten dźwięk pojawił. W związku z powyższym, na przykład coś wam jeszcze tutaj pokażę. Może to nie jest aż tak istotne, aczkolwiek kiedyś też tego problemu nie było, jeśli chodzi o dźwięk. ... ... O, i teraz znowu trzeba czekać? No i... Generalnie jest to coś takiego, że ja sobie pozwolę pisać cokolwiek... ... ... ... ... Daj jeszcze troszeczkę. I już wam tutaj jeszcze coś pokaże. On się tutaj, że tak powiem przemień to. Ja to jeszcze chwileczkę spiszę, tak. No już. Teraz trzeba poczekać. I ten klik jest ciągły. Klik jest ciągły, o. I teraz, no jakąkolwiek muzykę, bo tak jak mówię, kiedyś nawet z YouTube'a korzystałem z Eltena, z tego Dela i naprawdę nie było problemów. A, jeszcze jedna rzecz. Przebijanie jest bardzo koszmarne. On tak muli, że to jest jakieś nie do opisania. Ledwo przebija. Jakby... Zresztą... O. Zobaczymy, czy przebije... Zobaczymy, czy przebija. Ledwo, ledwo przebija. Straszne, wolne przyciszanie. Straszne, wolne przyciszanie. Tego kiedyś też nie było. No i... Ja tutaj wam jeszcze raz to pokażę. Ja wam tak na wszelki układ, jak już pod koniec pisu. Jeszcze raz pokażę. Teraz znowu chcę odpalić Eltena. I trzeba poczekać. I trzeba poczekać. I trzeba poczekać. Znowu to samo. Znowu to samo. Zobaczcie. Tutaj jest tak. Zobaczcie. Tutaj jest tak. No i raczej tyle, co wam chciałem pokazać w tym wątku. Więc ja już sobie wyjdę z tego... z tego mój małem. ๆ ... helmikowieальном trygmate. tego myszka. No, ale góry. No, to tak jak sami Państwo słyszeliście. To jest coś bardzo dziwnego, bo tak jak już wspomniałem, takiego czegoś nie było kiedyś. No, ale ten tutaj śmigał bardzo miło. Plango jakoś... no, śmiga tak uważam rozsądnie, tak? Więc ja nie wiem, gdzie tutaj jest przyczyna i no... no raczej ty. I Was pozdrawiam bardzo serdecznie. Jeśli przynudzałem, no to przepraszam.

kontotestowelukasz1993258

#156 ·

Transcription

Jeszcze tutaj jedną rzecz chcę dodać, mianowicie taka rzecz, że jeżeli na przykład jesteśmy na Eltenie, oczywiście jest mowa o Delu, a więc jak jesteśmy na Eltenie i na przykład damy Alt-Tabem i przeglądamy sobie coś, przykładowo w przeglądarce systemowej, na przykład, nie wiem, zajmuje nam to 3-4 godziny lub 5 godzin, to wówczas jak damy Alt-Tabem na Elten i puścimy, wówczas dopiero wtedy dostajemy wszystkie powiadomienia, czy to są średnie wątki, czy to są nowe wiadomości. Także tak to wygląda. Pozdrawiam.

lwiczka

#157 ·

Transcription

Takk skal du ha. Takk skal du ha. Takk skal du ha. Takk skal du ha.

lukasz1993258

#158 ·

Transcription

No może powiem inaczej, nie wiem czy jest możliwość, żeby edytować, żeby można było wyedytować na forum głosowym, nie wiem czy to w ogóle jest możliwe, bo osobiście no tutaj by się musiał Dawid wypowiedzieć, bo no nie wiem jak by to miało wyglądać, bo to w sumie wyglądałoby to tak, że albo trzeba byłoby zanim się wyedytuje przewinąć do końca i dołączyć jakby do tego pliku, albo no nie wiem, to jest dosyć ciężkie do wyobrażenia sobie i uważam, że w tej kwestii Dawid powinien się tutaj wypowiedzieć. Lepiej by było jakbyś tą propozycję na forum tekstowym Eltena dała, bo tam Dawid prędzej... Częściej tam chyba jest niż odsłuchuje tutaj we forach głosowych, bo to jednak wiadomo, że w forach głosowych zanim się dokładnie przejrzy i się wysłucha tego, to jednak trochę więcej czasu mija, więc ja bym jednak proponował po prostu, żeby to na forum tekstowym zaproponować w którymś z tych wątków, które tam są. Co do odnośnienia Eltena, a co do pauzowania w trakcie nagrywania, no to uważam, że to byłby dobry pomysł, bo to w sumie mogłoby to coś ułatwić, tak, no, żeby można było zapauzować, jeżeli coś, nie daj Boże, nagle wypadnie, czy ktoś zadzwoni i niestety musisz na chwilę odebrać, to jednak dobrze byłoby, aby to na moment zapauzować. No i byłoby generalnie to... Ja na przykład wczoraj miałem taki przypadek, że nagrywając post na szczęście udało mi się nagrać w całości, ale tytuł jednego wątku, który nagrywałem, no dzwonił mi w tym momencie telefon, więc no nie mogłem za bardzo w tym kierunku nic zrobić. Także pozdrawiam.

lwiczka

#159 ·

Transcription

og letting in the ground temperature in an average mostert Takk for at du så med.

lukasz1993258

#160 ·

Transcription

To już było zgłaszane, F9 jak coś dajesz i potem dajesz escape i będzie w porządku.

Previous 8 / 18 Next