Forum

Witam na forum głosowym

Forum głosowe

Previous 18 / 18

Kosa12

#341 ·

Transcription

To ja się też przywitam, przywitam właśnie, witam serdecznie na forum głosowym po bardzo długim czasie, bo też rzadko się wypowiadam, no i postanowiłem się wypowiedzieć, no, na razie nie ma co do czego, ale mam nadzieję, że jak będą grupy, to dołączę do jakiejś tam grupy wtedy i będzie zajebista, jak to się mówi, konwersacja. Pozdrawiam serdecznie.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

lukasz1993258

#342 ·

Transcription

No widzę, że forum głosowe, a szczególnie ten wątek, zaczyna powoli, powoli ożywać na nowo. To dobrze.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Puszkin

#343 ·

Transcription

Ja również się cieszę, lubię forum głosowe, wiem, że niektórzy nie lubią, ale ja akurat lubię, dlatego bardzo chętnie tutaj się będę wypowiadał w tym wątku, no i mam nadzieję, że jak grupy wrócą, to też będę miał gdzie się wypowiadać, nawet jak nie wróci wątek o radiu Eska. Zawsze można nowe utworzyć, no, w każdym razie, fajnie by było słyszeć, Daszku i Lolu, ja myślałem, że nie będziecie nam życzyć wesołego kociego ogona, tylko wesołego Alleluja, o nie, to za tydzień, dobra, to na razie niech pozostanie ten wesoły koci ogon.

lukasz1993258

#344 ·

Transcription

Herif neşli bir farangosu var.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

wojtas

#345 ·

1 likes
Transcription

Witam wszystkich po długiej nieobecności, gdyż jak wiadomo Elten był zawieszony, a że jest to jedyny wątek, na którym można się przywitać na razie, a ja jestem zwolennikiem wielkich forów głosowych, no to trzeba by się w końcu gdzieś nagrać, bo nawet odznaczenia by mi nie pasowały do rzeczywistości.

Puszkin

#346 ·

Transcription

O, Wojtas! Głos ci się zmienił trochę. Mutacje przychodzisz czy coś? No fajnie, fajnie. Witamy ponownie.

johnson

#347 ·

Transcription

W długim czasie ja się przywitam, oczywiście wiadomo, ja też lubię fora głosowe, wątki głosowe, po prostu w pewnym sensie czasem można szybciej coś powiedzieć, chociaż no nie powiem, ale bywa tak, że ja muszę się zaciąć na sporo chyba długi czas, więc nie wiem, może pisanie w pewnym momencie może być szybsze. No ale cóż no, trochę czasu minęło, nie wchodziłem tam, chociaż wiem, że się powoli zaczęło to rozwijać, no ale teraz właśnie od niedługo, no już od paru powiedzmy dni, nie wiem, czy to może nie aż tak dużo, no to wraca się do głosowego forum, co dla mnie jest w porządku i dobrze, że to się odrodziło. No dobra, no to tyle, no potem co, może w jakichś wątkach się jeszcze usłyszymy.

lukasz1993258

#348 ·

Transcription

No właśnie, ja też bardzo lubię forum głosowe, chociażby ze względu na to, że można się wreszcie normalnie usłyszeć i przeprowadzić bardzo miłą, ciekawą konwersację głosową.

Previous 18 / 18